Browsing All posts tagged under »Josef DioGuardio«

Albanian Moslim Mafia – Narko terrorizmi i mafies shqiptare

August 5, 2010 von

2

Narko terrorizmi i mafies shqiptare Realiteti fshin të gjitha përpjekjeve e Uashingtonit dhe Brukselit për të prezantuar Kosovën, sic thote Barack Obama „se si duhet një strukturë te jete e pavarur multi-etnike dhe demokratike.“ Euro-zyrtarët i bëne jehonë Obames duke përsëritur thirrjen e njëjtë të vjetër: „rezultatet e demokracisë dhe përparimit të demokratizimit në Kosovë.“ […]

Geopolitiker's Blog

Just another WordPress.com weblog

kopten ohne grenzen

Durch Gebet und Wort für verfolgte Kopten

Makadomo

~ Artikel ~ Kulturelles ~ Kolumnen ~

www.lloretparty.de - Reisemagazin

Reise- und Freizeitthemen | Jugendreisen, Urlaub & Lifestyle

The PROFESSORS' BLOG – Science, Culture & Human Rights For All

For geopolitical analyses go to THE INDICTER Magazine [theindicter.com]. The Professors' Blog, founded 2005, is Sweden's earliest blog written by univerisity professors (In Swedish: "professorsblogg"). Founded by Prof. Marcello Ferrada de Noli Ph.D. (Med. dr. i psykiatri, Karolinska Institutet) Professor Em. Epidemiology. Prof. de Filosofía. Former Research Fellow & Lecturer in Social Medicine, Harvard Medical School