Lulzim Basha der Berufs Betrueger und Luegner

Posted on Dezember 28, 2018 von

10Lulzim Basha, besitzt nicht einmal einen Abschluss der Oberschule. Aber mit gefaelschten Schulzeungissen, kann man in Hannover auch studieren, erhaelt unter dubiosen Umstaenden als SPD Mirgattions Beauftragten einen Titel, wird dann dort Gerichts Dolmetscher.

Schrieben wir schon vor 10 Jahren. Lulzim Basha hat in Utrecht studiert, denn jeder Kriminelle macht Schein Studien Gaenge im Ausland, aber keinen Abschluss, was nun bestaetigt wurde.

Nachtraeglich studierte er als er schon Minister war, wichtiger UNMIK Mann Zeitgleich noch mal in Utrecht, wo ein Dritter, fuer ihn einen Master ablegte, denn er war ja Vollzeit im Kosovo und in Albanien beschaeftigt.

muka.png

Das Einschreiben fuer ein Studium  dient nur Studenten Vorteilen, um illegales Arbeiten zu tarnen. Er war nur Tuersteher in Utrecht in einem Bordell und Club. Zuvor Kellner am Flugplatz in Tirana. Mit dem gefaelschten Lebenslauf erhielt er Top Jobs bei der UNMIK, wurde Innen. Transport, Aussenminister in Albanien, ist bei wikeleaks einschlaegig dokumteiert, dieser Betrueger. Partner von Argita Berisha im Betrug schon im Kosovo und sein Schwager Erion Isufi, eine identische kriminelle Karriere, und die ganze Familie.

Shkresa nga Holanda, Lulzim Basha ka gënjyer për shkollën e lartë

December 28, 2018 00:16

Shkresa nga Holanda, Lulzim Basha ka gënjyer për shkollën e lartë

Nga Arkiva

Lulzim Basha ka gënjyer për diplomimin e tij në Holandë. Dokumentet qè e provojnè kanë dalë rastësisht ndërsa u tentua të përgënjeshtroheshin akuzat e hedhura në media nga ish zëvendësministri pak javor i Arsimit T.Muka, se Lulzim Basha ka nisur studimet në Universitetin e Utrechtit, Holandë, por nuk ka data diplomimi.

Provohet me dokumente zyrtare se Lulzim Basha ka filluar shkollën në vitin 1993 dhe e ka përfunduar në vitin 2005.

Në 6-të vitet e para ka mundur të sigurojë vetëm një diplomë 1-vjeçare përgatitore, këtë më pas e ka përdorur kur ka punuar për UNMIK në Kosovë.

Po ti referohesh CV-së së Lulzim Bashës, publikuar në faqen zyrtare të PD-së, rezulton se i ka nisur studimet në Utrecht në vitin 1993, por nuk shënon një datë se kur i ka përfunduar ato.

Kur ky detaj u vu në dukje nga ish-zv.ministri Muka, administratori i një portali periferik pranë PD-së dhe familjes të Bashës ka replikuar me Mukën, duke e lënë të hapur portën e verifikimit të këtij fakti dhe duke bërë autogol – shkruan CNA.

“Që Lulzim Basha ka studiuar dhe është diplomuar në Universitetin e Utrecht-it dhe që ka bërë edhe masterin atje është e verifikuar dhe këtë nuk e manipulojnë dot as rilindasit as “akademikët” e papërcaktuar dhe që bëjnë 10 gabime drejtshkrimore në dhjetë rreshta që shkruajnë….”, shkruante administratori M.M, i cili për të nxjerrë të vërtetën rreth këtij fakti i ka adresuar një kërkesë zyrës Alumni të Universitetit të Utrechtit.

Dokumenti i Universitetit publikuar nga portali prane PD

Dhe më pas shkruan:

Fakulteti më në fund i ktheu përgjigje pyetjes tënde dhe në këtë mënyrë unë mund të të informoj ty se:

Lulzim Basha mbaroi me sukses vitin e parë për Drejtësi, në Holandë në prill të 1999. Ai ka përfunduar me sukses studimet për Drejtësi Ndërkombëtare dhe Evropiane në maj 2005”.

Referuar përgjigjes së Universitetit rezulton se që nga viti 1993 deri në 2005 Lulzim Bashës i janë dashur 12 vite për të mbyllur studimet për Drejtësi dhe karrierën politike në PD e ka nisur pa qenë i diplomuar.

Pa diplomuar ka qenë Lulzim Basha në vitin 2004 kur u promovua nga KOP-i dhe po i  tillë rezulton të ketë qenë edhe gjatë vitit 1999 kur punonte në Kosove.

I padiplomuar ka qenë Lulzim Basha edhe gjatë kandidimit për deputet.

Shkresa nga Holanda, Lulzim Basha ka gënjyer për shkollën e lartë

Verschlagwortet:
Posted in: Allgemein