Von Nord bis Süd Albanien. das einzige Wirtschaftsprogramm: Landräuberei, Besetzung, Dokumenten Fälschungen mit 30.000 illegalen Bauten an der Küste

Posted on April 28, 2018 von

2EU und von Berlin finanzierte Landräuberei und Umwelt Zerstörung. Sogar eine Schlagzeile gibt es, das man nur die Funds stiehlt.
„Die negativen Auswirkungen haben sich auf rund 700 Mio. Euro im Bereich Einkommen und ca. 50 Mio. Euro im Ausgabenbereich ausgewirkt.“

http://albanianfreepress.al/news/2018/04/skandali-zhduken-1-miliard-dollare-nga-arka-e-shtetit-klsh-denoncon-vjedhjen-e-fondeve-88359/

Grosse Gelder wurden gestohlen!

50.000 Hektar Land, sind gestohlen, wo 1990 nur 2,5 % in Privat Besitz sind, heute sidn 70 % der Küste besetzt, echte Eigentümer oft mit Gewalt und Mord vertrieben, durch kriminelle Regierungen seit 20 Jahrne.

Erneut wie überall ein Edi Rama Partner der Motor der Urkunden Fälschungen, wo nun 25.000 qm Wald beschlagnahmt wurde, denn man gestohlen hat. ebenso Wild West in Nord Albanien, seitdem die GTZ, GIZ Gelder nach Thehti pumpt.

https://fjala.info/2015/tonin_marinaj_poster_portret.jpg

 

Uralte Probleme mit gefälschten Dokumenten und Grundstücks und Wald Diebstahl in Nord Albanien, was unter der Mafia Regierung von Ilir Meta bereits die Staatsanwalt die Akten schloß, weil Regierungsleute darin verwickelt sind. Heute sind die selben Leute aktiv, die auch überall an der Küste illegale Banden, Grundstücke besetzt halten, der Staat macht wie immer Nichts.Gemeinde Malësia e Madhe

Sekuestroja e pronave në Razëm, zbardhen detaje të reja, pritet arrestimi i 14 zyrtarëve

Gjykata e Shkodres

    • <

Zbardhen të tjera detaje, sa i takon hetimeve të prokurorisë së rrethit Gjyqësorë të Shkodrës në lidhje me kërkesën e kësaj të fundit për nisjen e procedimit penal dhe vendosjen e sekuestros preventive për 25000 m2 tokë pyll në Razëm. Sipas burimeve pranë prokurorisë së Shkodrës, përfitues i sipërfaqes prej 53902 m2 është një person i vetëm i cili do të shiste më pas tokën ndaj personave të tjerë.

Ndërkohe që priten, urdhër ndalimet për 14 zyrtarë dhe ish zyrtarë të njësive vendore, Zyrës së Regjistrimit të pasurive të paluajtshme dhe Agjencisë së Kthimit dhe kompensimit të pronave të cilët do të jenë pjesë e dëshmitarëve por edhe personave të cilët dyshohet se kanë kryer falsifikimin e dokumenteve duke i dhënë pa të drejtë këtë sipërfaqe toke personave të tjerë.

https://i2.wp.com/www.kohajone.com/wp-content/uploads/2017/09/tonin.jpg

Ndërkohe në lidhje me këtë ceshtje, i kontaktuar me telefon, kryetari i Bashkisë Malësi e Madhe, Tonin Marinaj ,ka deklaruar se hetimi nuk ka lidhje me asnjë prej zyrtarëve që aktualisht janë pjesë e administratës së Bashkisë Malësi e Madhe dhe se hetimi nuk i takon vendimeve që mund të jenë marrë pas vitit 2015-te.

Çështja e pronave në Malësinë e Madhe është një gangrenë që e shoqëron prej vitesh këtë zonë. Edhe në vitin 2001-2002 Prokuroria nisi nje hetim për abuzime të pronave por kjo ceshtje u mbyll dy vite me vonë për mungesë faktesh dhe provash. Ngelet për tu parë se deri ku do të shkojë kësaj radhe kjo ceshtje, e cila nxjerr në pah një megaskandal të abuzimi të ish zyrtarëve  me pronat e banorëve të Razmës

d.ba.

in Sarande wird ebenso illegal am Meer gebaut
http://www.panorama.com.al/bojaxhi-nxjerr-videon-skandal-ja-si-po-e-betonizon-rilindja-bregun-e-sarandes/

Investigim

Biznesmeni i dënuar për falsifikim dyshohet se tjetërsoi 500 hektarë tokë

https://tse3.mm.bing.net/th?id=OIP.8xEvHUSjQgMNfPFbf9l8OgHaEh&pid=15.1&P=0&w=271&h=166
Biznesmeni nga Vlora, Pëllumb Petritaj, i cili u dënua në fillim të këtij muaji për falsifikimin dokumentesh dyshohet se është në qendër të një skeme masive falsifikimi pronash dhe vendimesh gjyqësore në jug të Shqipërisë.

 https://tse2.mm.bing.net/th?id=OIP.NxONRAGnrqVEoMKhQyUg6wHaEK&pid=15.1&P=0&w=295&h=166
Verschlagwortet:
Posted in: Allgemeines