Die EU Mafia finanziert jeden Umwelt Betrug in Albanien in Tradition, inklusive die Cannabis Plantagen

Posted on April 25, 2018 von

2Illegale Korruptions Geschaefte des Entwicklungsbank des Europarates (CEB), Betrugs Geschaefte des Besnik Dervishi und Kollegen

April 9th, 2018

 

2017, wurde Besnik Dervishi, 50 % Eigentuemer der Mafia Baufirma des Spiro Ruci : „Drymades Dream Sh.P.K, welche das Projekt „Drymades Dream“ ein reines Immoblie betrieb. Mit Hilfe des beruechtigten Agarland Gesetzes, falscher Zeugen, wurde zuvor Spiro Ruci 2014, Eigentuemer des Grundstueckes, obwohl Proesse liefen, obwohl der nicht einmal im Lande war. Illegal wurden wie Albaner Mafia System, das Agrarland umgewandelt in Bauland, mit Baugenehmigung, Alles zusammen gefaelscht und EU und KfW finanziert. Veredelt werden die Kuesten, durch Luxus Promenaden, korrupter EU Banden, welche dann nach einem Jahr Bauschrott sind. Entwicklungsbank des Europarates (CEB), Sitz der Bank ist Paris. Gouverneur ist Dr. Rolf Wenzel (Deutschland).Eine Mafia Foerderung des Deutschen erneut, denn fuer Luxus Strand Promenaden, Geldwaesche Projekte, Immobien Geschaefte ist der Fund nicht vorgesehen. ++++ aktuell die Luxus Promenade von dem korrupten Bankmanagement finanziert und in Tradition und mit dem Gangster des Edi Rama: Benet Beci, dem Zivilen Aufbau Funds  mit dem Zivilen Aufbau Funds finanziert.

„Fortschritte“ der EU, Berlin: Wild West Notare, die Grundstücks Verkäufe beglaubigen, mit toten Verkäufern

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/5/54/CEB-Logo.svg/200px-CEB-Logo.svg.png

Website: https://coebank.org/en/

Die Aktivitäten der Entwicklungsbank erstrecken sich auf drei Bereiche:[2]

  • Stärken sozialer Integration: Hilfe für Flüchtlinge und Vertriebene, Wohnraum für Minderbemittelte, Verbesserung der Lebensbedingungen in Stadt und Land.
  • Umweltmanagement: Vorbeugung gegen Umweltkatastrophen, Umweltschutz und Bewahren kulturellen Erbes.
  • Entwickeln von „human capital“: Förderung von Bildung und Gesundheit.

4.700 qm wertvollster Kuesten Wald, mit Oliven Baeumen wurden sinnlos abgeholzt, ebenso illegal ein Hotel  100 Meter vom Ufer gebaut, wo 300 Meter bei regulaerer Baugenehmigung der Mindest Abstand ist.

Besnik Dervishi, war einmal auch Praefekt von Vlore, machte grosse Sprueche, ueber die Vlore Mafia, ist real selbst ein Mitglied dieser Banden.

Danach wurde er Staatskommissar (Komisioner i Mbrojtjes së të Dhënave Personale), fuer Personen geschuetzte Daten, also kurz gesagt, fuer den Kauf neuer Identitaeten der Albaner zustaendig, ein Phantom Mafia Posten.

Komisioneri Besnik Dervishi, i përfshirë në skandal tokash në Dhërmi

Xhevdet Shehu April 9, 2018 09:07

Komisioneri Besnik Dervishi, i përfshirë në skandal tokash në Dhërmi

Në maj 2017, gazeta prestigjioze “The Guardian” e ka renditur plazhin shqiptar Drimadhes në Dhërmi, si një prej plazheve më të bukura të Europës. I shtrirë në shpat mali, Dhërmiu gjendet 210 km nga Tirana dhe 72 km nga Saranda dhe ka 5 km bregdet.

Drimadhes, plazhi historik i lagjes Gjilek të Dhërmiut konsiderohet si zemra e gjithë basenit mesdhetar, ku deti Jon dhe klima që krijohet në këtë pjesë të Mesdheut ka një veçanti që shumë studiues, që në kohët e lashta, e kanë vlerësuar si vendin e ajrit dhe ujit të bekuar.

Në 6 qershor 2017, Komisioneri për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Besnik Dervishi dhe biznesmeni nga Vlora, Jorgji Ruci krijuan shoqërinë “Drymades Dream” sh.p.k.

Shoqëria me ortakëri dhe kapital të barabartë, sipas të dhënave të regjistrimit tregtar, është krijuar që, të importojë dhe eksportojë artikuj ushqimorë, fruta-perime; të prodhojë e montojë vetrata, dyer dhe dritare; të hapë agjenci doganore, agjenci informacioni dhe agjenci turistike, por të bëjë edhe investimeve në fushën e ndërtimit, duke kryer të gjitha llojet e punimeve si: suvatime, punime armature, përpunime hekuri, ndërtimin e rrugëve e të veprave të artit të përfshira në to, papërjashtuar ndërtimin e autostradave.

Toka përballë detit në Drimadhes

Zyra qendrore e shoqërisë Drymades Dream, deklarohet nga dy krijuesit e saj, se ndodhet në “Vlorë-Dhërmi, Zona Kadastrale Nr.1739, pasuria Nr.198”. Shihet qartë që nuk është një adresë, por një referencë kadastrale që vlen vetëm për regjistrat e hipotekës.

Të dhënat e regjistrit tregtar (QKB) tregojnë se ortaku Jorgji Ruci i dhuron shoqërisë një truall me sipërfaqe 4700 m2 që është pikërisht pasuria me referencat e regjistruara si Zyra qendrore e shoqërisë “Drymades Dream” sh.p.k.

Besnik Dervishi, Komisioneri për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, zgjodhi vendin më piktoresk dhe turistik për të krijuar shoqërinë e “ëndrrave” me ortakun e tij dhe për të marrë vendimet e duhura për ndërtimin e një kompleksi turistik.

Ai dhe partneri në biznes, zgjodhën plazhin e bukur dhe të rrallë të Drimadhes, 100 metra larg hotelit me 5 yje “Morina Palace” buzë bregut të kaltër te detit Jon.

Shembuj të abuzimit me pushtetin, apo me ushtrimin e aktivitetit privat tregtar hasen çdo ditë, në 27 vitet e demokracisë sonë të brishtë, por shembullin se si adresa e një biznesi gjendet në një breg deti me gurë të bardhë, ullinj të lashtë dhe pa asnjë objekt mbi të, e ndeshim për herë të parë. Këtë risi të ushtrimit dhe adresimit të aktivitetit në plazh e sjell shoqëria e Komisionerit Besnik Dervishi, “Drymades Dream” sh.p.k.

Adresa dhe ushtrimi i aktivitetit janë më e pakta që mund të tregohen në një histori që të bën pronar të 4700 m2 toke në buzë të detit Jon dhe në zemër të Dhërmiut – Drimadhes, pa asnjë mundim, e cila fillon me disa mijëra euro dhe pretendon miliona më pas.

Historik i shkurtër i pronës 4700 m2 në Drimadhes

Ekstrakt nga QKR i themelimit të Shoqërisë me ortakë Besnik Dervishi dhe Jorgji Ruci

Me një vendim të gjykatës së Vlorës, në 12 dhjetor 2013, Spiro Ruci nga Gjileku i Dhërmiut bëhet pronar i 3520 m2 tokë, pasi më parë me Ligjin Nr. 7501 kishte përfituar sipërfaqen prej 1280 m2 tokë ullishte në vendin e quajtur Gajtanika (vetulla e bregut), në Drimadhes.

Spiro Ruci, pretendon se tokën e kishte të tijën duke paditur Bashkinë Himarë, e cila e kishte në pronësi deri ditën e vendimit të gjykatës. Edhe pse pa një titull pronësie, Spiro Ruci shpallet pronar me vendim gjykate sipas një parimi të fitimit të pronësisë me parashkrim fitues kur ke një pronë në posedim mbi 20 vjet.

Tre dëshmitarë nga fshati Dhërmi, njëri prej të cilëve “qëlloi” të ishte vetë topografi i Bashkisë Himarë, kur vetë Bashkia Himarë ishte në mungesë gjatë gjykimit, i deklaruan gjykatës se bashkëfshatari i tyre Spiro Ruci e ka patur gjithnjë në posedim tokën ullishte buzë detit për më shumë se 20 vite.

Nuk ka të dhëna të qarta nëse Spiro Ruci ka jetuar në Greqi apo Shqipëri, por Gjykata e Vlorës vendosi që ta quante pronar të ligjshëm të tokës ullishte, pasi Bashkia e Himarës nga ana e saj në mungesë, nuk pretendoi asnjë kundërshti në procesin gjyqësor, madje nuk e ankimoi fare vendimin e gjykatës, i cili mori formë të prerë në 24.1.2014.

Spiro Ruci bëhet pronar i 4700 m2 në Drimadhes dhe e regjistron pronën e tij në zyrën hipotekore në Vlorë në 17.2.2014.

Në 5 Mars 2014, Spiro Ruci e shet tokën te Florenc Gjikuria dhe ky i fundit më 7 Maj 2014, e shet përsëri tokën ullishte te Jorgji Ruci me një çmim prej 28.000 euro.

Spiro Ruci, biznesmen nga qyteti i Vlorës, pasi krijon shoqërinë “Drymades Dream” në 6 qershor 2017 me ortakun e tij Besnik Dervishi, e dhuron tokën ullishte 4700 m2 te shoqëria që krijoi dhe administron vetë, si kontribut në natyrë për rritjen e vlerës së kuotave të shoqërisë.

Ortaku tjetër Besnik Dervishi supozohet se ka paguar 28.000 euro për kontributin e tij me 50% në kuota ndaj shoqërisë, si kapital që do nevoitej për zmadhimin e kapitalit të shoqërisë për të ndërtuar një kompleks shërbimi hotelerie mbi token e dhuruar.

 Aplikimi, pushteti, abuzimi

Nga investigimi i kryer në institucionet shtetërore, shoqëria “Drymades Dream” me numër unik L76812205F nuk ka kryer asnjë aktivitet që prej krijimit të saj dhe nuk ka realizuar asnjë shërbim duke prerë fatura ndaj të cilave do aplikohej TVSH.

Ortakët e saj kanë marrë vendim për zmadhim kapitali, edhe pse nuk kishin një zyrë ku të uleshin, zyrë ku një shoqëri mban dokumentat dhe shërben për komunikimin zyrtar, e cila lidhet me te dhënat e treguara në ekstraktin e regjistrit tregtar për “Drymades Dream” sh.p.k. Si shoqëri tregtare me gamë aktiviteti shumëdimensional, “Drymades Dream” nuk ka patur asnjë të punësuar për muaj me rradhë, përveç administratorit të saj Jorgji Ruci, i cili ka deklaruar një pagë bruto prej 24,000 lekë ne muaj.

Në fundin e vitit 2017, shoqëria sipas të dhënave që tregon faqja zyrtare e Agjensisë së Zhvillimit të Territorit – Këshillit Kombëtar të Territorit (KKT), ka aplikuar që t’i aprovohet një leje ndërtimi për ndërtimin e vilave 2 katëshe, sipas një profili hotelerie në truallin ullishte në pronësi të saj, 4700 m2, Drimadhe – Dhërmi.

Nga të gjitha të dhënat e mbledhura, rezulton se dy “gjeni” të sipërmarrjes së lirë, ku njëri është zgjedhur nga Kuvendi i Shqipërisë për të garantuar mbrojtjen e të dhënave që lidhen me privatësinë e qytetarëve, kanë aplikuar për të ndërtuar një kompleks hotelerie në vendin më të lakmuar të fshatit Dhërmi, në Drimadhes, pa patur as edhe një zyre ose seli aktiviteti, apo staf që ta ushtronin atë.

Toka ullishte prej 4700 m2 në vendin e quajtur “Gajtanika” apo vetulla e Dhërmiut, e blerë për 28.000 euro vetëm 100 metra larg hotelit më luksoz me 5 yje “Morina Palace”, në vendin bregdetar më të preferuar të pushuesve shqiptarë dhe të huaj, nga të dhënat imobiliare të zonës rezulton se ka një vlere mbi 500.000 euro në shitje dhe blerje reale.

Ndërsa, vlera e vilave të ndërtimit të parashikuara në një zonë të tillë ndërtimore, e kalojnë shifrën e 3 milion eurove në shitje. Shumë pyetje që kërkojnë përgjigje nga autoritetet ligjzbatuese renditen në këtë fabul me dy “biznesmenë” që s’kanë zyra, por kanë plane të ndërtojnë një kompleks pushimi shumëmilionesh buzë detit Jon.

Komisioneri apo bisnesmeni Besnik Dervishi?!

Në muajin dhjetor të vitit 2017, një gazetar publikoi në faqen e tij në Facebook një status, i cili në morinë e ngjarjeve të shumta të politikës shqiptare, kaloi pa u vënë re dhe nuk alertoi asnjë institucion, në veçanti Kuvendin e Shqipërisë.

Gazetari, evidentoi faktin se funksioni i Komisionerit Dervishi është i papajtueshëm me çdo funksion apo veprimtari tjetër, veç asaj të mësimdhënies. Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale është një funksionar publik që zgjidhet nga Kuvendi me propozimin e Këshillit të Ministrave, për një mandat 5-vjeçar dhe cilësohet si “gardiani” i respektimit të dy ligjeve: ligjit Nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit” dhe ligjit Nr. 9887/2008 “Për mbrojtjen e të dhënave personale”. Për vetë rëndësinë që ka ky funksion në sytë e qytetarëve dhe publikut, ligji ka parashikuar edhe papajtueshmërinë e këtij funksionit të komisionerit të zgjedhur me aktivitete të tjera.

Besnik Dervishi

Sipas nenit 34, të ligjit Nr. 9887/2008, “Funksioni i komisionerit është i papajtueshëm me çdo funksion tjetër shtetëror, me anëtarësimin në partitë politike dhe pjesëmarrjen në veprimtaritë e tyre, si dhe me çdo veprimtari tjetër fitimprurëse, me përjashtim të mësimdhënies.”

Për ta përforcuar rëndësinë e këtij neni, i njëjti ligj në nenin 36, parashikon edhe rastet e mbarimit të mandatit të Komisionerit para kohe, ku sipas pikës 2, germa “c” të këtij neni, përcaktohet se “Komisioneri mund të shkarkohet nga Kuvendi, kur zbulohen raste të papajtueshmërisë së funksionit të tij”.

Shoqëria tregtare “Drymades Dream” sh.p.k., me ortak, kontribuues dhe përfitues me 50% të fitimeve të saj, Komisionerin Besnik Dervishi, nuk i thotë asgjë ligjëvënësve shqiptare apo qeverisë që e propozoi për të qenë në një post ku çdo veprimtari fitimprurëse është e papranueshme.

Sot, kompleksi “Drymades Dream” nuk është ndërtuar ende, për të marrë formën e kërkuar nga pushuesit e plazhit të mrekullueshëm të Dhërmiut, ku më pas të gjithë të kuptojnë nëse Besniku është Komisioner apo biznesmen.

Deri atëherë, do kenë rrjedhur shumë ujëra, jo vetëm në detin Jon, por edhe në sferat e vrullshme të jetës në Shqipëri, ku ndodhitë me komisionerë dhe biznesmenë të bregdetit, do kujtohen dhe shkruhen si histori banale apo ndoshta, si kronika penale.

Botuar nga Dita

http://www.gazetadita.al/hetimi-komisioneri-besnik-dervishi-i-perfshire-ne-nje-skandal-tokash-ne-dhermi/

Lajm

Dënohet me 3 vjet për tjetërsim të 150 hektarëve pronë biznesmeni Pëllumb Petriti

Zentrale Mafia Geschäfte der ProCredit, KfW in „Dhermi“, in Albanien für Verbrecher Kartelle von Rrahman Selmanllari, bis Edi Rama Klientel

Heutige Internationale Operaton mit Verhaftungen in Albanien und Beligen

 

Imir Vila, 37, geboren in Zboq, Korca und wohnhaft in Tirana.

Alerjo Dushku, 31, geboren in der Adria, Kurbin und wohnhaft in Tirana,

Albert Arraj, 22, geboren und wohnhaft in Dukagjin i Ri Dorf, Kruje.

Die Gefangenen stehen im Verdacht, Straftaten zu begehen „Reinigen der Erträge aus Straftaten“, „Diebstahl“ begangen im Rahmen der „strukturierten kriminellen Gruppe“. Bei Durchsuchungen ihrer Wohnungen wurden gefunden und beschlagnahmten Gegenstände angeblich in Belgien gestohlen. Zur gleichen Zeit die Operation von albanischer Polizei durchgeführt, setzte der gemeinsame Betrieb in Belgien, wo die Behörden in Brüssel albanischen Bürgern verhaftet:

Arber Llulla (alias: Ahmetaj Rubens, Rubens Bulku), 32, Tirana;

Deiva Bulku, 25, aus Tirana; • Skeja Ardi, 24 Jahre alt, geboren in Kurbin, Mëzez wohnhaft in Tirana;

Agron Hyseni (alias Astrit Hyseni), 47, aus Schellack;

Gold Sali (alias Vorschau Matranxhi), 26, aus Vora, Tirana.

http://www.newsbomb.al/konference-blic-nga-policia-finalizohet-operacioni-pikaso-arrestohen-8-kriminelet-emrat-hetimi-per-pastrimin-e-parave-115060

Zentrale Mafia Geschäfte der ProCredit, KfW in „Dhermi“, in Albanien für Verbrecher Kartelle von Rrahman Selmanllari, bis Edi Rama Klientel

März 24th, 2018

Im Betrug, spielt die ProCredit Bank der Deutschen KfW, deren Mafia Projekte als grösste Verbrecher Organisation in Albanien eine wichtige Rolle, auch bei der Finanzierung der Kokain Importe, Kühlhallten, Cannabis Plantagen aus den verwalteten EU Fund Geldern des Agrar Fund.

Agar Subventionen, welche auch ProCredit – KFW vermittelt. Für Importe, gibt es kein Geld aus dem Fund, vom Landwirtschafts Ministerium ebenso nicht, für Kühlhäuser ebenso nicht, denn sogar auf der Website von

https://arbrigarden.com/

Dqs 20% Beteiligungs Modell des Edi Ramas, an Mafia Bau Firmen wie Vision Construction

Edi Rama schaffte durch Regierungs Dekret Gesetze, Teile der Verfassung ab.

Greem Coast Sh.P.K. http://www.greencoast.al
Green Coast Sh.P.K. http://www.greencoast.al

Vangjush Dule wirft Edi Rama und Koka Kokedhima, „Genocid“ an Grundstücken an der Süd Küste Albanien zubetreiben

Ausschnitte jüngst von Foreign Policy  „ came to power thanks to his deep connections with criminal factions„–

Die Küste bei Himari, und Dhermi spielt eine beondere Rolle, als die KfW und GIZ auch noch der Albaner Mafia ihre geraubten Grundstücke mit Geldwäsche Projekten, veredelte und auch finanzierte.

Mafia Bau: Koço Kokëdhimë: Beach Qeparos
Mafia Bau: Koço Kokëdhimë: Beach Qeparos

Bau Genehmigung Null, bei dem Partner von Edi Rama, an den Stränden von „Qearo“ in 2014, wie immer identisch bei den Betrügereien von Koco Kokedhima, schon mit Grundstücken Süd – Durres in 1996. Grundstücke gestohlen, auch in der Porto Romana.

fotoja

Der Bau des Koço Kokëdhima bei Himari, alle Gesetze sind ignoriert bei den Mindest Abständen. Gefälschte Grundstücks Dokumente,

Die verseuchtesten Strände der Welt, aber im System macht man genau da weiter. Touristen unerwünscht, denn man lebt gut, mit der Umwelt Zerstörung (über 50 % aller Wälder wurden schon abgeholzt, lt. Forst Ministerium) und Geldwäsche Real Estage Geschäften lebt man gut. Nennen wir es Abwasser Tourismus und Küsten Zerstörung durch illegale Bauten, ebenso Taliban Zerstörung von Antiken Stätten, im Sinne der dümmsten Banden der Welt.

EU Umwelt Behörde 2016
EU Umwelt Behörde 2016

Neue Hintergründe, rund um den Munitions Betrug in der Gerdec Kathastrophe mit Skhelzen Berisha und Rrahman Selmanlari
Mit Kokain und Diplomaten Pass erwischt in Italien!

Edi Rama‘ Stellvertreter: Alket Hyseni, stahl 11.000 qm Grund in Dhermi, für Rama’s Financier: Agron Papuli

Böörn Thies, gegen die Gangster Arben Ahmeti, laufen Ermittlungs Verfahren, ebenso gegen Sokol Dervishi Berufs Verbrecher in Tradition, sein ausf. Direktor D. Xhika wurde bereits verhaftet

Eine grosse Kokain Lieferung wurde im Hafen Durres beschlagnahmt

Show Polizei Aktionen, gegen illegales Bauen: Ein beschlagnahmtes Grundstück in Dhermi, wird trotzdem bebaut: seit 2015

Alles bekannt, rund um die Kasmali Inseln, Vlore usw. In Himari wurden 600 Hektar gestohlene Grundstücke festgestellt, wo dann die GIZ erneut die geraubten Grundstücke mit einer Promenade veredelten, damit die korrupte GIZ und KfW Leute schöne Reise Spesen machen können mit Foto Termin. Die Esoterische Reise Truppe der Inkompetenz der GIZ in Albanien, feiert ihre Partnerschaft mit Kriminellen.
GIZ Truppe HImari
GIZ Reise Truppe im Solde der Albaner Mafia auf Reisen und mit Regierungs Service

Die Betrugs Wasser Infrastruktur Bande der EU und GIZ, gibt erneut hohe Millionen Summen der Albaner Mafia

Rigel Balili, Florjana Koka, KfW Partner des „Pablo Escobar“ des Balkans: Klement Balili: Finanziert durch die Deutsche Botschafterin

Si realizoi skenarin Shkëlzen Berisha për tjetërsimin e tokës dhe ndërtimin e fshatit turistik në Dhërmi

Skenari konsistonte në gjetjen e një “bedeli” për ta paraqitur si sipërmarrës vendas dhe përmes tij operonin për të grabitur tokat në bregdet dhe për realizuar qëllimin final të ndërtimit të një fshati turistik.

Me vila dhe kushte që ishin më të mirat në atë zonë, pasi Shkelzen Berishës, djalit të ish kryeministrit Sali Berisha nuk i kanë munguar kurrë paratë.

Aq shumë ka sa po shpëton nga falimenti dhe resortet turistike të Paqësorit ku shkon me të dashurën e tij me shpenzime të mëdha Armina Mevlani.

Fundja paratë e qytetarëve shqiptarë i ka dhe nuk i dhimbsen, janë mishi dhe gjaku i “Gërdecit”, “21 janarit”, “Rrugës së Kombit”, aferës së CEZ, DIA e tërë maskarallëqeve të tjera.

Më konkretisht, skenari i Shkelzenit dhe Rrahmanit, mikut të tij funksionon në këtë mënyrë.

Mësohet se tokat në të cilat u ndërtuan “Elite 2” ishin të 5-6 familjeve në Dhërmi. Rahmani bashkë me Shkëlzen Berishën gjetën një nga fshati i Dhërmiut që të duket si sipërmarrës. Thanas Zbogo quhet ai që e bënë të dukej si sipërmarrës në sytë e bashkëfshatarëve të tij.

I premtuan atij të gjitha fondet ekonomike e 4 hyrje në kompleksin “Elite 2” (ritheksojmë se një vilë ka 5 hyrje).

Njëherësh i dhanë djalit të Thanasit, Jani Zbogos (sot boss me dy restorante në Tirane “ARTIGIANO” dhe “TE VILA ARTIGIANO”, restorantin “Piratët” në Dhërmi.

Këtë restorant Jani Zbogo e ka mbajtur për 3-4 vjet dhe më pas Shkelzeni dhe Rahmani ia morën.

Restorantin “Piratët” Rrahmani dhe Shkelzeni ka dy vite që e punojnë vetë, me të gjithë “asortimentet” e mundshme.

…..
http://www.shkodranews.org/si-realizoi-skenarin-shkelzen-berisha-per-tjetersimin-e-tokes-dhe-ndertimin-e-fshatit-turistik-ne-dhermi/

***

Edmond Panarti – Christian Schmidt denn in Bayern ist auch Wahlkampf wo man Geld braucht

Das Drogen Mafia Zentrum wurde direkt von der EU finanziert, über die IPARD Programme dem EU Fund, welche in Albanien von der Ehefrau des Vangjush Tavo geleitet wurde, also zur Ilir Meta Drogen Mafia mit Edmond Panariti erneut gehört. Im Süden die selben Leute, der Politik, mit dem „Pablo Escobar“ des Balkans: Klement Balili.

You can also visit AZHBR-s webpage: Development Agency for Agriculture and Rural

procredit

http://www.procreditbank.com.al/en-us/azhbr

Who can benefit from the AZHBR programme? What kinds of projects are eligible for funding?
Which are the required documents for application?

You can also visit AZHBR-s webpage: Development Agency for Agriculture and Rural

http://www.procreditbank.com.al/en-us/azhbr

Screen Shot der ProCredit Bank Website, mit den IPARD – AZHBR Programme

Das Drogen Mafia Zentrum wurde direkt von der EU finanziert, über die IPARD Programme dem EU Fund, welche in Albanien von der Ehefrau des Vangjush Tavo geleitet wurde, also zur Ilir Meta Drogen Mafia mit Edmond Panariti erneut gehört. Im Süden die selben Leute, der Politik, mit dem „Pablo Escobar“ des Balkans: Klement Balili.


264.000 $ Kredit mit EU Gelder, eine 50 % Finanzierung mit EU Geldern für Kühlhäuser der Drogen Verteilstelle.

Die IPARD Gelder der EU, dürften nicht für Importe, oder wie hier Import von technischen Anlagen verwendet werden

Deutsche Aussenpolitik sieht so aus (was jeder Bundeswehr Offizier auch vor 10 Jahren wusste),lt. Willy Wimmer einem Insider:

Willkür ist noch lange kein Konzept, das zur Befriedung führt

von Willy Wimmer, ehemaliger Staatssekretär im deutschen Verteidigungsministerium und Vizepräsident der Parlamentarischen Versammlung der OSZE
………………………….

” Nachdem ein deutscher Bundesaussenminister die Heroinproduktion in Afghanistan zum Grundpfeiler der wirtschaftlichen Entwicklung dieses Gemeinwesen umfunktioniert hatte, sollte man Beteuerungen dieser Art seitens europäischer Spitzenvertreter ohnehin keinen Glauben mehr schenken……..Die Perspektivlosigkeit, in die Nato, EU und die Welt nach Lehman-Brothers gerade diese Staaten gestürzt hat, macht sie natürlich und verständlicherweise süchtig bei russischen finanziellen Avancen. Warum im Glauben an westliche Hoffnungslosigkeit verelenden……….”

siehe auch;

http://albania.de/the-best-of-gary-kokalari-ueber-die-albaner-politik-mafia-und-das-dumm-geschwaetz-der-internationalen/

Advertisements
Posted in: Allgemeines