Mafia Boss“Vullnet Hakes“, brennt erneut seine illegale Recikling Firma bei Kashar ab.

Posted on April 22, 2018 von

2Original Gefürworter des Müll Importes von der Italienischen Mafia, Camorra bis Nghradeta, denn das ist das einzige EU Modell was finanziert wird. Wegen schweren Sicherheits und Umwelt Verstössen schon vor einem Jahr bestraft, wo heute erneut nicht der Feuer Alarm funktionierte, wohl auch nicht funktionieren sollte usw..

Edi Rama besichtigte als Show Betrugs Projekt, die Chaos Firma des: Vullnet Hakës.

„Vullnet Hakës“ (Präsident des Albanisches Recikling Verbandes, wo alle Verbände in Hand krimineller Clans sind in Albanien)brennt anscheinend jedes Jahr seine illegale Firma ab, welche in den Verbots Zonen an der Autobahn gebaut wurden, mit illegalen Zufahren, das übliche Betrugs Modell der Amerikaner mit dem AAEF Fund, welche das Modell erfanden, dort illegal Autbahn Grundstücke verkauften, was als Wirtschaftsförderung im Deutschen und NATO Stil verkauft wird.Während er sich für die Einfuhr von Abfällen einsetzte, respektierte seine Fabrik andererseits die Sicherheitsbedingungen und Kriterien für das Recycling nicht. Vor einem Jahr war seine Firma „Everest“ in die Flammen verwickelt und wurde wegen Nichteinhaltung der Sicherheitsbedingungen bestraft. Noch heute erklärte der Direktor des Tirana-Feuerwehrmanns, dass das Feueralarmsystem nicht funktionierte und dass sie nicht vom Unternehmen, sondern von den Bewohnern des Feuers gewarnt wurden.

Fabrika e djegur në pronësi të kreut të Shoqatës së Ricikluesve, nuk respektoi kushtet e sigurisë

Vullnet Haka, kryetar i Shoqatës së Ricikluesve, pronari i fabrikes qe u dogj sot

TIRANE-Kompania që u përfshi nga flakët dhe u dogj sot në zonën e Kasharit është në pronësi të Vullnet Hakës. Ai është kryetar i Shoqatës së Ricikluesve në Shqipëri. Haka është një personazh i njohur, pasi rreth dy vite më parë ka lobuar fuqishëm që të miratohej ligji për importin e mbetjeve në Shqipëri për t’u ricikluar.

E ndërsa lobonte për importin e mbetjeve, nga ana tjetër fabrika e tij nuk respektonte kushtet e sigurisë dhe kriteret e vendosura për riciklim. Para një viti kompania e tij ‘Everest’ u përfshi nga flakët, ndërsa u gjobit për mos respektim të kushteve të sigurisë. Edhe sot, drejtori i zjarrfikëses së Tiranës deklaroi se nuk funksionoi sistemi i alarmit të zjarrit dhe se nuk u lajmëruan nga biznesi, por nga banorët për zjarrin.

Gjithashtu banorët e zonës në Kashar deklarojnë për Report Tv se janë ankuar disa herë për ndotjen që shkaktonin mbetjet në fabrikën e riciklimit, që u dogj sot. Por, pavarësisht ankesave ata deklarojnë se nuk është marrë asnjë masë.  Pak kohë më parë edhe Eljan Tanini, anëtar i Shoqërisë Civile denoncoi se industria e riciklimit ‘Everest’ funksionon jashtë parametrave.

Gjatë emisionit opinion në Tv Klan ka pasur edhe një përplasje mes biznesmenit Haka dhe Taninit. Por duket se Haka është kujdesur siç duhet për imazhin e biznesit edhe pse vazhdimisht i janë shfaqur probleme.

Në kulmin e debatit për importin e mbetjeve, në shtator të vitit 2016 në fabrikën Everest ka qenë edhe kryeministri Rama. Gjatë kësaj vizite kujdesi ishte që çdo gjë të dukej perfekte, ku në pamje duken produktet në varjantin final.

Por në një tjetër kronikë televizive, ku biznesmeni Haka flet për rëndësinë e importit të mbetjeve, duken edhe materialet që riciklohen brenda këtyre magazinave, të cilat çlirojnë edhe erën e rëndë për të cilën janë ankuar vazhdimisht banorët.

Debati mes Vullnet Hakes dhe Eljan Taninit per kushtet e fabrikes


Ekstrakti i QKR për Vullnet Hakën

http://shqiptarja.com/lajm/fabrika-e-djegur-ne-pronesi-te-kreut-te-shoqates-se-ricikluesve-nuk-respektoi-kushtet-e-sigurise

Daut Kadriovski aka Mehmed Haidini the reputed boss of one of the 15 Families of the Albanian Muslim Mafia, embodies the tenacity of the top Kosovar drug traffickers. A Yugoslav Interior Ministry report identifies him as one of Europe’s biggest heroin dealers, and Nicovic calls him a „major financial resource for the KLA.“ Through his family links, Nicovic says, Kadriovski smuggled more than 100 kilos of heroin into New York and Philadelphia, in 1993 Daut Kardriovski headed for Westchester County New York, where it’s believed he continues to operate the Albanian Muslim Mafia in Westchester which has spread out to the Bronx and Queens NY, law enforcement officials said.
According to the Institute of War and Peace Reporting, „Honour killings are deeply rooted in Albanian society and were given formal recognition in the collection of medieval tribal laws known as the ‚Canon of Lekë Dukagjini‚“ and still remains the organizing structure of the Albanian Muslim Mafia.
Muslim „Honor Killing“ suspect Yaser Abdel Said is believed to be hiding in Westchester County NY with the aid of one of his brothers, Westchester is home to the Albanian Muslim Mafia who recognize „Honor Killings“, would the Albanian Muslim Mafia help Yaser Abdel Said ?
One of the Albanian Mafia members who was arrested in 2004 was Angelo DiPietro (Fat Angelo), Sagamore Road, Hopewell Junction, he lived until recently in Mount Vernon and was the former owner of Sue’s Rendezvous, a strip club in Mount Vernon, NY. The Albanian Mafia rule in New York City is so well known and wide open that the recent „Grand Theft Auto IV“ and Grand Theft Auto WIKI games are patterned on their violence….the Albanian mob has taken over the operations of the Lucchese (Italian Mafia) family in Astoria (Queens). A 1996 murder of a waiter, Jonathon Segal, and a bouncer, Michael Greco, in New York’s Scores (strip joint) restaurant illustrates the indifference and haste with which Albanian assassins kill: two ethnic Albanians employed as Gambino family assassins opened fire on the waiter and bouncer after instigating an argument over quality of service they got in the restaurant.

Interpol stated that “Kosovo Albanian Mafia hold the largest share of the heroin market in Switzerland, in Austria, in Belgium, in Germany, in Hungary, in the Czech Republic, in Norway, and in Sweden.” The head of Sweden’s anti drug unit believes that the gangs supplied “hundreds, maybe thousands, of kilos of heroin” to the Scandinavian countries. The Albanian Muslim Mafia clans are dispersed in Kosovo and Macedonia as well as Albania proper.
Verschlagwortet:
Posted in: Allgemeines