Langzeit Pleite Projekt der KfW mit der Betrugs Bank: Deutsche Bank.

Posted on Oktober 16, 2016 von

0Serbien, Kosovo, Albanien, eine neue Stark Strom Verbindung.

Man sollte zuerst einfach richtige Veträge machen und nicht Mafiös eigene Consults beauftragen. Die neuen Energie Leitungen im Balkan werden von Serbien blockiert. KfW Leute, Banken Betrüger reisen immer im Rudel: das sieht dann so aus und es gibt nur zu diesem Thema. Langzeit Skandale

Lajm

Interkonjeksioni Shqipëri-Kosovë është i bllokuar nga Serbia

Qeveria shqiptare është ankuar në Sekretariatin e Komunitetit të Energjisë ndaj Serbisë, pasi kjo e fundit nuk lejon vënien në punë të linjës së interkonjeksionit energjetik mes Shqipërisë dhe Kosovës, e cila ka kushtuar mbi 75 milionë euro por nuk është vënë në punë.

Advertisements
Verschlagwortet: