Die Lushtaku Mafia der Kosovo „Politik“ bedroht wieder einmal Journalisten

Posted on März 16, 2015 von

0Der Berufs Verbrecher Sami Lushtaku, und seine Mord Aufrufe gegen Jeta Xharra

Bildung hat man nicht: Die echte Albanische Elite, die überwiegend in diesem US-EU Sumpf von Kriminellen vor Jahren auswanderte, sagt über diese Leute, die dümmer sind wie Tiere und functional illerate: „Menschen ohne Kultur“

Kosovo und Bildung: man demonstriert lieber im Auftrage der Mord Mafia

image003

Idriz Morinën

Nuredin Lushtaku

Nuredin Lushtaku

„Depunteti“ Nuredin Lushtaku kërcon z.Idriz Morinën  gazetar dhe kryeredaktor i gazetës „Bota sot“ për fjalën e lirë!

Pa paturpshëm  akuzohen gazetat dhe gazetarët,që ua çjerrin maskën kriminelëve  dhe kapove të shtetit!

Shkruan Rrezart Kalaja

Njoftimi  i kërcimit të gazetarit  Idriz Morinës nga „Deputeti“ Nuredin Lushtaku krijoj një shqetësim tek mediat vendase, por edhe tek popullata , ngase kërcënimi me jetë nga  një deputet do te thotë  një  skandal  politik  për Kosovën. Sipas shtypit deputeti Nuredin Lushtaku ka bërë shkelje të së drejtës së njeriut , mbi etiken e gazetarisë. d.m.th të vras ti ,mbyll gojën, të dhunoj mos reago, të vjedh  mos kallëzo , të qes haraç  baje, të çnjerëzoj   jam i fort  s’ke çka më bë etj .Se pseudopatriotët si N.Lushtaku dhe soji i lushtakeve tjerë të thirrur në  UÇK-se, me çka e injorojnë lavdinë dhe madhështinë e saj,   se dita ditës  po ju del boja atyre qe po thirren komandant pa qenë fare siç është këto ditë  afera  e komandantëve me lista te stërzgjatura të pa qenë.

Këta ishin dhe mbeten fatkeqësi për Kosovën dhe shqiptarët!

Këta ishin dhe mbeten fatkeqësi për Kosovën dhe shqiptarët. Një kërcenim i ngjashëm sikurse zotit Idriz Morinës ju bë edhe gazetares Jeta Xharrës nga Sami Lushtaku i burgosur për kriminalitet ndaj shqiptarëve e jo ndaj Serbisë siç pretendohet  t’ja lënë një nder vetit.

„Depunteti“ Nuredin Lushtaku kërcon z.Idriz Morinën  gazetar dhe kryeredaktor i gazetës „Bota sot“ për fjalën e lirë!

Ma së miri këtë e tregon gjendja e Kosovës sot,ku e kane katandisur vendin në skamje dhe mjerim,kur për me pak se 1 vjet,me varfëri ua krijuan rrethanat shqiptarëve të ikën më shumë se 170 mijë shqiptarë nga Kosova,punë të cilen as antishqiptari akademiku serb,Çubrilloviçi nuk arriti ta realizoje me elaboratin e tij antishqiptar.

Përse këta injorante të paturpshëm i akuzojnë gazetat dhe gazetarët,te cilët në interes të atdheut dhe shqiptarëve shumicë,ua çjerrin maskënkriminelve!

Ne qoftëse këta,shqiptarët i kane sjellë në këtë gjendje,gjë që është e vërtetë,përse këta injorante të paturpshëm i akuzojnë gazetat dhe gazetarët,te cilët në interes të atdheut dhe shqiptarëve shumicë,ua çjerrin maskën atyre që i kanë vene,për t’u fshehur nga populli i vet. Lushtakët ,Gecët,Thaçët dhe tjerët si këta,mos të harrojnë kurrë se shqiptarët i përçanë  edhe në  kohën e luftës bënë fraksione  grupore nga e cila   u demonstruar edhe në  frontet e luftës kundër okupatorit serbo-sllav.

Po këta janë pseudokomandantë e llugave dhe kaçubave…qe në ato momente që amerikanët  dhe NATO-ja i ndoqën kanibalët serbosllav nga Kosova,dolën këto egërsira nga llugat e kaçubat dhe ju vërsulen pasurisë së „Popullit dhe Shtetit“ e  shkatërruan deri në themele!!!

Shteti i shkret Kosova nuk kaloi hiqe ma mire me këto egërsira,“patriotike,“se sa me kanibalët dhe çetnikët e Serbisë!

Shteti i shkret Kosova nuk kaloi hiqe ma mire me këto egërsira,“patriotike,“se sa me kanibalët dhe çetnikët e Serbisë që nuk i lanë gjë para shpirti këtij populli  të shumëvuajtur. Po shihen rezultatet e punës,marifeteve dhe maskarallëqeve të këtyre kriminelëve antipopullor. Këto po i sheh e tërë bota edhe 15 vjet pas“ çlirimit“ populli po detyrohet me rroke kokën në dorë për një kafshore buke ma zi se ne kohën e kasapit te Ballkanit Millosheviqit, Rankoviqit etj !!!

Ky dhe të tjerët si ky mund ti krahasosh me ish okupatoret lirisht  duke u mbështetur  në fakte dhe argumente  , që sot e 15 vjet po e terrorizojnë popullin dhe shtetin e Kosovës. Këta janë duke e rrezikuar edhe vete ekzistencën e shtetit me këtë avaz politik dhe kriminalitet që Kosovën, po e vdesin pa të rinj, pa popull,pa perspektivë , pa shpresa  qe ma e boshatisen per ta lë veten te qetë!!!

war-veterans-warn-for-violent-protest

News

Kosovo War Veterans Threaten Violent Protest

Die Kosovo Politik Banden, haben eine lange Traditon des Mordes:

Behjet Pacolli, ist in die Morde in 1982 von Bardhosh, Jusuf Gervalle und Kadri Zeke bei Stuttgart verwickelt

Advertisements
Posted in: Allgemeines