Wahlen im Kosovo und die Dumm Mafia mit ihrer Klientel Politik bleibt an der Macht

Posted on Juni 9, 2014 von

0Der Kosovo ist das einzige Land, wo die Präsidentin gefälschte Schul Zeugnisse hat und mit gefakten Polizei Diplomen und Ausbildung höchste Gehälter viele Jahre kassierte, als 2. höchste Polizei Direktorin des Landes. Mit Hilfe des Mafiösi Alexander Dell, der heute als Afrika Repräsentant für die überall berüchtigte Baufirma Bechtel arbeitet, kam die Gute Frau als Präsidentin an die Macht. Dafür durften im Gegenzug die Kosovo Verbrecher ihre Geschäfte rund um Drogen Handel usw.. weiter Straffrei betreiben und Bechtel erhielt den Bestechungs Auftrag für die Kosovo Autobahn, ohne jede Ausschreibung mit geheimen Verträge, wie es überall im Balkan und in der Welt geschah.

Das Ganze nennt man dann Demokratie Modell, wo nur die Aufbauhelfer und ihre Mafia Partner reich werden.

Në Prizren bien LDK, AAK dhe AKR, rritet VV, Nisma e katërta

Qazim MorinaPublikuar: 09.06.2014 – 16:50

Zgjedhjet në Prizren konfirmuan PDK-në si forcën kryesore politike, LDK vazhdoi të mbetet e dyta, Vetëvendosje! e treta, ndërsa AAK-ja që ishte forca e katërt, këtë vend tashmë ia ka lëshuar Nismës, pasi AAK është ranguar forca e shtatë, pas dy subjekte të komunitetit pakicë turk KDTP dhe koalicionit boshnjak VAKAT.

Nga 156.970 persona me të drejtë vote, të dielën në Prizren votuan 62.500 votues apo 39.8 %.

Nga rezultatet preliminare të KQZ-së, të numëruar në 205 nga 2011 vendvotime del se PDK mori 30.18 për qind, duke lënë pas LDK-në për afro 6 mijë vota. Ky subjekt mori 10.528 apo 19.20 %. Vetëvendosja për 1.649 vota prin para Nismës.

Në PDK-në thanë se për herë të parë në këto zgjedhje kanë fituar në disa lokalitete, si në Has, në lagjen Arbana, në Ortakoll, ku zakonisht ka fituar LDK.

Krahasuar me zgjedhjet paraprake qendrore, të vitit 2010 del se PDK ka një ngritje të lehtë, LDK ka rënie diku mbi 2 mijë vota, Vetëvendosje! ka diku rreth 700 vota me shumë. Rënie ka shënuar AAK, që ka marrë 3.018 vota ose 4.1 për qind. Më së shumti rënie ka pësuar AKR-në, që për dallim nga zgjedhjet paraprake që kishte marrë mbi 2.150 vota kësaj radhe ajo është votuar vetëm nga 844 prizrenas.

Gjithnjë sipas rezultateve të para, subjektin e ri Nisma në Prizren e kanë votuar 4.713 qytetarë apo 8.55 % e pjesëmarrësve në votim.

Nga partitë minoritare më së shumti është votuar Partia Demokratike Turke e Kosovës, KDTP, që mori 4.123 vota, pothuajse ngjashëm sa edhe më 2010. Pas saj vjen Koalicioni “Vakat” me afro 3.306 vota, apo 600 më tepër.

Prizreni përbën një pjesë të mirë të elektoratit në Kosovë, ndërsa deri tash për shkak të shpërndarjes së votave nuk dihet se cili prej pretendentëve ka gjasat më të mëdha të siguroi ulëse në përbërjen e re të Kuvendit.

Ndryshe për të qenë pjese e përbërjes së re të Parlamentit të Kosovës, nga komuna e Prizrenit kanë pretenduar rreth 40 përfaqësues të partive politike.

Në garën parazgjedhore, përveç subjekteve të shumicës shqiptare, ata janë futur edhe përmes subjekteve të ndryshme minoritare, përfshirë ato turke, boshnjake dhe të komunitetit RAE.

Në këtë garë, së paku nga popullata shumicë shqiptare, askush nuk mori guximin, apo siç thuhet në gjuhën politike rrezikun, të garojë si kandidat i pavarur.

UNODC Report: 80-85 Tonnen Drogen, verkauft die Balkan Mafia (vor allem Albaner Clans) vor allem in Europa pro Jahr

Die US- Albanischen Todes Schwadronen, rund um Xhavit Halili, Hashim Thaci, Salih Berisha und Frank Wisner

UNODC Report: 80-85 Tonnen Drogen, verkauft die Balkan Mafia (vor allem Albaner Clans) vor allem in Europa pro Jahr

FBI nimmt einen Albanischen Polizisten in New York fest, der Erpressungs Ringe aufbaute

Welt Rekord an Verdummung: Die Verbreitung der Albanischen Mthyen Geschichte

Advertisements
Posted in: Kosovo