Serbische Delegation, wird im Anarchisten Staat des korrupten Mafia Staates Kosovo angegriffen

Posted on April 4, 2012 von

1Man muss ja sowas nicht kommentieren, wenn die vollkommen korrupte Regierung der Albaner Mafia, zur Abstimmung von Abkommen eine Delegation der Serben empfängt, aber Selbige nicht schützt.

 

 

Hashim Thaci’S guten Freund: Nazmi Mustafi, hat man als Anti-Korruptions Chef festgenommen, der massiv mit seinen Freunden Geschäftsleute erpresste, und zwar um hohe Geldsummen, was normal ist bei Albanischen Behörden.

Nazmi Mustafi

 03 Apr 12 / 10:49:13
Kosovo Anti-Corruption Chief Held For Corruption

Nazmi Mustafi, head of the Anti-Corruption Taskforce set up by Prime Minister Hashim Thaci, has himself been arrested for corruption.

Fatmir Aliu

Pristina Mustafi was arrested on Monday on charges of corruption and abuse of his official position in a case being investigated by the EU rule of law, EULEX, prosecutors.

According to sources within EULEX, Mustafi was detained in connection to alleged extortion of money from at least one suspect whom he was investigating.

In a press release, EULEX wrote that the offences being investigated were “abuse of official position or authority and trading in influence.

“These charges are in connection with the alleged misconduct of a local Kosovo Special Prosecutors Office (SPRK) prosecutor and two others who, allegedly, extorted sums of money from a suspect in a case,” the press release added.

3.4.2012: The only function of institutions and police: Racketeering – Kosovo and Albania

 

Ein Geschäftsmann erzählt seine Festnahme vor 2 Jahren, weil er nicht 50.000 € an Nazmi Mustafi bezahlte, der ein Erpressungs Modell in Funktion brachte.

Kryeprokurori falënderon pas arrestimit të prokurorit
Artikujt tjerë

Publikuar: 03.04.2012 – 15:40

Prishtinë, 3 prill – Me rastin e arrestimit të prokurorit Nazmi Mustafi, kryeprokurori i Shtetit e njëherësh kryetar i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Ismet Kabashi ka lëshuar një deklaratë publike. Me anë të kësaj deklarate Kabashi, ka publikuar ka theksuar se hetimi i rastit ka filluar nga një prokuror vendës i Prokurorisë së Qarkut në Pejë, në bazë të informacioneve të marra nga Policia e Republikës së Kosovës.

Kryeprokurori ka ftuar qytetarët, opinionin e gjerë publik dhe shoqërinë civile, që të bashkëpunojnë sa më shumë me Prokurorin e Shtetit dhe ta ndihmojnë atë në luftimin e keqpërdoruesve të detyrës zyrtare dhe të gjithë atyre që vijnë në kundërshtim me ligjin. Nëpërmjet kësaj deklarate shfrytëzoj rastin ta përgëzoj policinë, për punën e tyre profesionale dhe efikase gjatë hetimit të këtij rasti, si dhe kryeprokuroren e EULEX-it dhe prokurorin e lëndës për punën e shkëlqyer, thuhet ndër të tjera në deklaratë në të cilën ka kërkuar që menjëherë të fillojnë procedurën disiplinore kundër prokurorit Nazmi Mustafi.
http://www.kohaditore.com/?page=1,13,94129

Advertisements
Verschlagwortet: ,
Posted in: Kosovo