Der OSCE Betrüger und Betrugs Lobby: Wolfgang Grossruck ist wieder in Tirana

Posted on Oktober 4, 2011 von

2Peinlich wird es, wenn eine wichtige Albaner Presse, den Berufs Kriminellen Wolfgang Grosruck ebenso als Betrüger bezeichnet, der recht munter im Auftrage der primitiven Albaner Mafia, gefälschte Berichte verfasst.

Sonder Modell eines Österreichischen Idioten: Wolfgang Grossruck

Natürlich: Bestechungs Lobbyist besucht den dümmsten und kriminellsten PM der Welt: Salih Berisha

Sogar mit Erpressung, u.a. keine Verlängerung der OSCE Arbeits Verträge usw.. arbeitet Grossruck! W. Grossruck gehört verhaftet

Mutige OSCE Erklärung: Man wird erpresst, Fakten über die Wahlen in Albanien zu fälschen

Fälschungen ohne Ende

4 Tetor, 2011

Hajdutët e zgjedhjeve në krah të Berishës, rikthehet mashtruesi Grossruck

Krimineli kthehet gjithnje ne vendin e krimit. Kështu ka ndodhur edhe me OSBE-ne, e cila eshte rikthyer sot ne Tirane. Madje ka ardhur edhe i famshmi me mustaqe, Volfang Grossruck, zevendespresidenti i OSBE-se, i shoqeruar nga Volfarth. Dhe per çudi kane zbuluar qellimet, se Shqiperia sa here vidhen zgjedhjet, ben perparime!.

Takimi

Asambleja Parlamentare e OSBE-së vlerëson se gjatë viteve të fundit Shqipëria ka shënuar një progres të jashtëzakonshëm për sa i përket procedurave zgjedhore, sistemit zgjedhor, i cili është tashmë shumë afër një ndër sistemeve më transparent. Kështu është shprehur Përfaqësuesi i Posaçëm i Asamblesë Parlamentare të OSBE-së për Evropën Juglindore Roberto Battelli në një takim me kryeministri Sali Berisha.
Ai gjithashtu vlerësoi suksesin e madh që u shënua me pasaportat biometrike dhe kartat e identitetit, si dhe sistemin elektronik të Regjistrit të Gjendjes Civile, i cili heq çdo lloj dyshimi mbi identitetin e shtetasve, gjë që e bën procesin zgjedhor jashtëzakonisht efiçent.
Sipas tij kjo u rikonfirmua qartësisht edhe nga raporti OSBE/ODIHR për zgjedhjet vendore 2011, i cili konkludoi se zgjedhjet vendore në Shqipëri ishin tërësisht transparente dhe kompetitive, çka dëshmon për përparimin e jashtëzakonshëm që vendi ka bërë gjatë kësaj periudhe.

Në takim u theksua rëndësia e adresi…….

http://www.ama-news.al/2011/

Posted in: Albania