Gegen den Drogen Boss Nr. 1 Salih Berisha, ermittelt nun das FBI und Interpol und Albanien kann seinen EU – Kandidaten Status vergesse

Posted on September 29, 2011 von

1EU: Albanen kann seinen EU – Kandidaten Status vergessen // ein rein kriminelles Enterprise die Politiker

Albanien, ist ein rein kriminelles Enterprise, von extrem dummen und primitiven Gestalten, welche sich Politiker nennen und tief verbunden in den Internationalen Verbrecher Kartellen, auch in den USA. Rund um Sokol Kociu

Zu peinlich, weil Interpol, FBI und Co. direkt gegen Salih Berisha ermitteln, als Dirigent und Ober Capo der Drogen und des Waffenhandels (Embargo Bruch u.a. auch mit dem Treibstoff Handel, vor ueber 10 Jahren)! siehe auch sein Ex-Partner Daut Kadriovski und heute auch Abdulselam Turgut und die US Verbrecher Kartells, aus Brooklyn.
Bajraktari, Bytyqi (beruechtigt als Verbrecher in Durres bis heute, auch rund um die Bar DRENCIA) eine Legende des Verbrechens. Die Bytyqi Brueder, hatten bekanntlich direkte Ausweise des US State departments) und wurden in Montenegro damals bei ihren Terror Operationen gefasst und ermordet. Beruechtigste Verbrecher, auch rund um andere US Verbrecher, welche nach Albanien flohen.

Fuer diese Salih Berisha Banden, oft komplette militante Idioten, gelten keine Gesetze in Albanien, vor allem auch kein Boden Recht, der einheimischen Bevoelkerung, noch Regierungs Dokumente. Die bauen wie sie wollen und zerstoeren, die Kuesten Waelder und National Parks, als eine Art Terror Truppe, des Salih Berisha und aus Tropoje oft. Moerder, Drogen Bosse kaufen sich frei bei dieser Bande. Man kannte diese Banden, bestens vor 18 Jahren schon.

26.9.2011: Enver Hoxha System im kriminellsten Terror Staat der Welt des Salih Berisha, mit einer vollkommen kriminellen Polizei und Justiz Spitze aus Tropoje 

Salih Berisha/Ilir Meta/Fatos Nano – Mafia: Tradioneller Partner der “Sacra Corona Unita” und “N’drangheta” 

25.9.2011: Die Mafia Regierung in Tirana, hat ebenso die Fischerei inzwischen total zerstoert und mit der Wirtschaft geht es massiv bergab

Der Mafia Clan, rund um die Familie Gjoka (SHIAK), Minister Ridvan Bode, Minister Sokol Olldasi und Salih Berisha

KE: Harrojeni statusin kandidat për këtë vit

Komisioneri për Zgjerimin, Stefan Fule

Pavarësisht se në Tiranë forcat politike ende diskutojnë për një bashkëpunim në kuadër të marrjes së statusit kandidat për anëtarësimin në Bashkimin Evropian, KE jep sinjalin se Shqipëria nuk ka asnjë shans për një gjë të tillë, të paktën për këtë vit.

Komisioni Evropian pritet të prezantojnë progres-raportin me 12 tetor, ku nga draft-raporti mësohet se KE rekomandon përpjekje për vitin e ardhshme pasi Shqipëria nuk është ende gati për t’i ndezur “dritën jeshile” drejtë afrimit me familjen Evropiane.

Kjo pasi KE vlerëson që Shqipëria ka bërë progres të cunguar në plotësimin e 12 kritereve të përcaktuar në progres-raportin e vitit të kaluar.

KE vë theksin tek marrëdhënia konfliktuale mes maxhorancës dhe opozitës duke bërë thirrje që të rivendosin dialogun politik, në mënyrë që të mundësohet funksionimi normal i institucioneve kyçe të vendit, duke theksuar funksionin e parlamentit.

Lidhur me reformën zgjedhore thuhet se “parregullsitë domethënëse që dolën në pah në dy proceset e fundit zgjedhore” kërkojnë që të ndërmerret një reformë tërësore elektorale.

JETA DHE VEPRIMTARIA ATDHETARE E KOMANDANT AHMET HAJDIN-BYTYQIT

Të nderuar organizatorë të këtij sesioni shkencor.

Vërtetë është nder i madh për mua që me jipet mundësia të kontribuoi sadopak për të ndriçuar kontributin e atdhetarëve të vendlindjes sime, Mirashit dhe të fshatrave përreth në mbrojtjen të trojeve tona nga Suedia ku jam degdisur bashkë me shumë bashkatdhetarë nga Kosova dhe trojet e tjera etnike. Sot para juve audiencë e nderuar do shpalos momente nga jeta dhe veprimtaria atdhetare e komandant Ahmet Hajdin-Bytyqit dhe bashkëluftëtarëve të ti.

Unë që nga fëmijëria kisha dëgjuar për burrërinë dhe trimërinë e komandant Ahmet Hajdin-Bytyqi duke filluar nga oda e tim ati e deri në Skandinavi. Kjo ishte arsyeja që unë të paraqitëm me këtë kontribut modest për këtë personalitet të rrallë. Mungesën e burimeve dokumentare jam përpjekur ta kompensojë me të dhëna gojore nga kujtesa historike e popullit të kësaj treve për birin e vet shumë të nderuar, komandant Ahmetin.

Për të shkruar diçka për këtë figurë të ndritur e atdhetare isha gjithnjë i nxitur dhe nga babai im, i cili me fliste vazhdimisht për komandant Ahmetin dhe bashkëluftëtarët e tij, që ishin njëherësh bashkëmoshatarë dhe bashkëveprimtarë të tim ati, që më kishte shtruar si një peng amaneti që të përpiqesha që të kontribuoi që figurat e tilla të mos i mbulojë harresa.

Viteve të fundit ka filluar të shkruhet për shumë veprimtarët e paepur të çështjes kombëtare, por kjo nuk ka mundur të përfshijë të gjithë ata që punuan dhe luftuan për trojet e të parëve, për Shqipërinë Etnike siç është edhe Ahmet Hajdin Bytyçi me shokë.

Ahmet Hajdini-Bytyqi u lind me 1899 në fshatin Mirash, komuna e Ferizajt. Rridhte nga një familje e mesme fshatare. Në kohën e Jugosllavisë së Vjetër ishte veprimtar i Lëvizjes çlirimtare. Pas kapitullimit të Jugosllavisë, përkatësisht gjatë Luftës së Dytë Botërore u angazhua për jetësimin e Shqipërisë Etnike. Ishte përkrah veprimtarëve më të shquar të Lëvizjes Kombëtare të anës së Ferizajt dhe më gjerë si Adem Selim-Gllavicës, Isuf Dubovës, Qazim (Sefë) Llugaxhisë e të tjerë. Luftoi me pushkë në dorë në mbrojtje të kufijve etnikë, por edhe kundër bandave çetnike që vepronin në brendi të territorit të Kosovës. Komant Ahmeti mori pjesë në luftimet për rrethimin dhe asgjësimin e çerdheve çetnike në Ferizaj dhe rrethinë. Ai nën komandën e Isuf Dubovës në kuadër të repartit të policisë vendore luftoi për shpartallimin e një grupi të rrezikshëm të çetnikëve në fshatin Gërbollë, ku u likuiduan 7 prej tyre. Në këtë përleshje pati humbje edhe pala shqiptare. U vra një vullnetar nga fshati Pojatishtë dhe u plagos një policë nga Shqipëria.


http://www.shqiperiaetnike.de/html/body_isuf_bajraktari.html

„Atlantik Brigade“ by Ambassador William Walker

Balkanblog: Wieder ein US Terrorist des „Atlantik Battallion“ aus

Balkanforum Balkanblog.org » Blog Archive » The Terror UCK – KLA

Diese Albanischen Gangster hatten Ausweise des US Statedepartments und Drogen- Waffenhandel wurde im Balkan, genauso wie Embargo Bruch und der Frauen Handel direkt vom US Statedeparment und dubiosen dem CIA Verbrecher Georg Tenet angeschlossene Verbrecher organisiert. (Georg Tenet der erbärmliche CIA Chef, hat heute Angst das er angeklagt wird in den USA und war in der Albanischen Hafenstadt Himari geboren und griechischer Abstammung)!

nur noch im cache zu finden, weil der Berufs Verbrecher Josef DioGuardio, seine AACL Website saeuberte!

bytyqi | Albanian American Civic League

blog.aacl.com/?s=bytyqiCached

Sefedin Bajraktari: Judge, High Court for Infractions, Dragasu Becir Bytyqi: President, Communal Tribunal of Vucitrnu …… UÇK ishte “grup terrorist”.

Posted in: Allgemeines