Das Auswärtige Amt, sucht wieder mal einen Computer, den die Kosovo Mafia gestohlen hat

Posted on Februar 4, 2011 von

0Ein wichtiger Laptop wurde mal wieder gestohlen!

Berlin, sucht mal wieder nach einem Laptop! Auf dem Laptop, waren alle Daten, von der Kosovo Mafia, welche Deutsche Papiere in Deutschland beantragten, bzw. wer von der Kosovo Mafia, sich in Deutschland einbürgern lassen will, weil dann die Wahl Möglichkeit im Kosovo wegfallen müsste (zumindest auf dem Papier, der Internationalen)

ZERI

A laptop computer containing data of Kosovans who have applied for identification cards and passports was stolen from an employee of the Embassy of Kosovo in Germany.

04 Shkurt 2011 – 11:26 | Kosova


Berlin, vidhet laptopi i ambasadës kosovareBERLIN- Në Ambasadën e Kosovës në Berlin është vjedhur laptopi i markës IBM, në të cilin ishin futur të dhënat e kosovarëve që jetojnë në Gjermani, më saktë aplikantët për letërnjoftimet dhe pasaportat kosovare. Fjala është për pajisjen që Ministria e Brendshme e Kosovës i kishte dërguar edhe në tre konsullata të tjera, Bruksel, Paris dhe në Zyrih nga fundi i nëntorit e deri pak para mbajtjes së zgjedhjeve të 12 dhjetorit, njofton gazeta Zëri ne Prishtine. Lajmi është konfirmuar nga Ministria e Jashtme dhe ajo e Punëve të Brendshme e Kosovës, megjithëse gjatë gjithë ditës së enjte të dy ministritë kanë dhënë lajme kontradiktore për ngjarjen. Ministria e Jashtme fillimisht mohoi vjedhjen, për të ftuar gazetën më vonë në zyrat e saj që ta konfirmojë se vjedhja e laptopit, megjithatë ka ndodhur. Ndërsa, ushtruesi i detyrës së shefit të Agjencisë së regjistrimit civil në Ministrinë e Brendshme, Blerim Camaj deklaroi se “në momentin e parë që kemi marrë informatën se kjo pajisje është vjedhur, ne kemi bllokuar të gjitha mundësitë që personi, i cili e ka marrë atë, të ketë qasje në të dhënat e kompjuterit”.
(NEWS24/BalkanWeb)

Advertisements
Verschlagwortet: , , , ,
Posted in: Kosovo