Xhavit Halili, Sabit Geci und die Todes Schwadronen in Albanien

Posted on September 25, 2010 von

0Der Zentrale Verbrecher Clan des Sabit Ceki im Kosovo ( 1 2)

Kommentar: Inzwischen gab es ja auch schon Haus Durchsuchungen, in der Todes Zentrale des Hashim Thaci und des Xhavit Halilit, bei Durres, wo die Besitzer noch in 2009 den Nachbar erschossen.

Xhavit Halili, ist einer der grössten Verbrecher in Europa und das war 1998 schon bekannt.

Freude Freude Freude
Der NATO Geheim Bericht 47 Seiten, über den Super Verbrecher Xhavit Halili

Schöne Gesetze und schon ist wieder die Norm auf dem Papier erfüllt, das man Verbrechen der Albanischen Mafia sprich: Albanische Politiker in Zusammenarbeit mit der Terroristischen Mafia Organisation UCK – KLA in Albanien erlaubt.

Solche Gesetze sind nicht einmal das Papier wert, in einem Lande, wo selbst reiche Mafiosi und Politiker nicht in der Lage sind, illegale Bebauung um ihre Grundstücke zu verhindern.

Wir brauchten als absolut Erste hier, das es an der Umsetzung von Gesetzen fehlt und genau hier muss angesetzt werden, was durch die Justiz Mission Euralius, die Polizei Mission PAMECA durchaus erfolgreich auch geschieht.

Oft wissen ausl. Experten nicht, wo das Problem liegt, und das sich viele Beamte und Politiker im Nichts Tun verlieren, denn ihr Vorgesetzter könnte ja auch der Hintermann sein, wenn irgendwo illegal Geld gewaschen wir mit illegalen Hochhaus Bauten, oder Hotels. Aber auch hier wird ein neuer Schwerpunkt gesetzt ab sofort, durch die Task Force Staatsanwaltschaft mit Ina Rama.
Friday, November 7, 2008

EC’s Official Shows Albanian Authorities Fields Where Work is Needed

“If Albania meets the requirements set in the roadmap handed over to the Albanian authorities few months ago, then the European Commission can propose to lift the visa…

Shqipëria hap burgjet për kriminelët serbë të luftës

Parlamenti shqiptar injoron reagimet e Serbisë. Firmos me Gjykatën e Hagës. Nenet e “nxehta” të marrëveshjes
………………..
Drejtori serb i zyrës së bashkëpunimit me Hagën, Dusan Ignjatovia, ka theksuar para një muaji se në raportet e Departamentit amerikan të Shtetit për të drejtat e njeriut në Shqipëri, si dhe në raportin e “Amnesty International” për vitin 2007, një nga problemet kryesore në Shqipëri është gjendja e keqe e burgjeve. Ndaj, ka theksuar ai, Beogradi nuk do të lejojë asnjë qytetar të vetin të dënuar nga gjykata që ta vuajë dënimin në Shqipëri. Veç kësaj, Serbia argumentoi se Shqipëria është përfshirë në konfliktin e Kosovës dhe drejtori serb ka sjellë në vëmendjen e të gjithëve akuzat e ngritura nga ish-kryeprokurorja Karla del Ponte në një libër të saj, ku pretendon se në Shqipëri është kryer trafik organesh gjatë kohës së luftës. Po kështu, përfaqësuesi serb është përpjekur të argumentojë qëndrimin e Beogradit, duke sjellë, sipas tij, edhe shembuj të tjerë, të cilat dëshmojnë qartë se Shqipëria nuk mund të presë të dënuar serb. Duke u mbështetur te disa dëshmi të bëra në gjyqet e Hagës, sipas të cilave UÇK-ja është furnizuar me armë nga Shqipëria dhe se UÇK-ja ka pasur depo në Shqipëri, dëshmon, sipas tij, mbështetjen që Shqipëria i ka bërë luftës në Kosovë. Kjo marrëveshje për të burgosurit për krime lufte mes Hagës dhe Shqipërisë është firmosur më 19 shtator 2008 dhe në listën e vendeve që kanë nënshkruar marrëveshje të tilla janë gjithsej 16 shtete evropiane.
http://www.gazeta-shqip.com/artikull.php?id=53015

aus albania

Posted in: Albania, Kosovo