Albanian Moslim Mafia – Narko terrorizmi i mafies shqiptare

Posted on August 5, 2010 von

2Narko terrorizmi i mafies shqiptare Imazh

Realiteti fshin të gjitha përpjekjeve e Uashingtonit dhe Brukselit për të prezantuar Kosovën, sic thote Barack Obama „se si duhet një strukturë te jete e pavarur multi-etnike dhe demokratike.“ Euro-zyrtarët i bëne jehonë Obames duke përsëritur thirrjen e njëjtë të vjetër: „rezultatet e demokracisë dhe përparimit të demokratizimit në Kosovë.“ Të gjitha më kot pasi organizatat kriminale shqiptare ecin sa më shpejtë të jetë e mundur për të arritur të dyja shqiptarizimin e Ballkanit me mundësinë e segmentimit të mëtejshëm të shteteve të këtij rajoni dhe bashkimin e territoreve shqiptare. Projekti i tyre është shumë më i madh në masë. Ata mendojnë që te trnasormojne gadishullin e Ballkanit ne një fortesë e mafias shqiptare, e cila kontrollon rrugët e trafikut të drogës në Evropë dhe të zgjerojnë aktivitetet kriminale të shqiptarëve për të mbuluar gjithë kontinentin evropian. Kohët e fundit, mbështetjet politike, ushtarake, diplomatike dhe financiare e autoriteteve të Prishtinës nga SHBA dhe BE kanë lejuar klanet kriminale shqiptare që të sfidojnë rendin dhe ligjin në një shkallë më të madhe se kurrë më parë. Ne Britani te madhe është ndezur një tjetër skandal që përfshine veprimtarinë e emigrantëve shqiptarë. Një grup kriminal dhe vrasës profesionist te Shqipërisë ka propozuar hapur shërbimet e tij në kryeqytetin britanik: „Çdo lloj synimit ‚5000 duke përdorur armë zjarri apo dhe armë te ftohta“ . Daily News i Londrës u ka bërë thirrje shqiptarëve të bazuar ne Londër (kryesisht militantë te ish Ushtrise Çlirimtare të Kosovës UÇK-së) vrasësit më të sofistikuar profesionale në kryeqytetin britanik. Në një intervistë me një nga drejtuesit e grupit kriminal shqiptar ka thënë se njerëzit e tij dinë të përdorin armët, kontrollin e prostitutave në Soho, kështu që bëjnë investimet e tyre të rëndësishme në Londër, nuk i trembemi askujt. Ai shtoi se as ligji nuk mund të ndalojë ato. Një numër i madh i „të shpërngulurish shqiptarë te Kosovës“ kanë gjetur strehim në shumë vende evropiane, ku ata mund të zbatojne „aftësia e tyre.“ Në realitet, ata nuk kanë asgjë të bëjnë me refugjatët, por jane anëtarë të një rrjeti te degëzuar gjerësisht e organizatës kriminale, aktivitetet kryesore e të cilit përfshijnë prodhimin dhe furnizimin e heroinës dhe kokainës në vendet evropiane dhe të tjera. Sipas vlerësimeve të shumta, mafia shqiptare kontrollon rreth 75% të furnizimit të heroinës për në tregjet e drogës në Europën Perëndimore dhe deri në 50% të shumës totale të heroinës shitur në SHBA. Kartelit shqiptar të drogës „Camilla“ është midis pesë karteleve të drogës me të medhenjë në botë. Rreth 30 klane të drogës janë përgjegjës për furnizimin me heroinë në Evropë, secili segment ka kontrollin e saj të tregtisë së drogës. Pothuajse tërë territorin e Kosovës shërben si bazë e trafikut të drogës, duke u bërë linjën kryesore të tranzitit të furnizimit të drogës në Evropë. Një lidhje kyçe në këtë varg është i njohur si „segmenti i Drenica“ i cili përfshin Prizren, Klinë dhe Istog qe lidhin Kosovën me Malin e Zi dhe Maqedoninë. Përveç heroines, burim tjeter kryesor i të ardhurave të grupit Drenica është kontrabanda e armëve, makina të vjedhura, cigareve, alkoolit dhe skllevër. Klanet kriminale shqiptare janë të lidhur me bandat maqedonase, bullgare dhe çeke, janë në prag të marrin nën kontrollin e tyre disa kryeqytete evropiane, duke filluar me Londër, Berlin dhe Pragë. Qarkullimi parave nga klanet shqiptare kap totalin mujor të trafikut ne 4-6 ton heroinë me një qarkullim vjetor të heroinës që arrijnë deri në $ 2 miliard dollarë. Mbi 200 banka private dhe kompanive të kontrolluara nga klanet e drogës, si dhe sallona bukurie, profumeri, dyqane rrobas, kafene dhe kështu me radhë, merren me pastrim parash në Itali, Spanjë, Britani e Madhe dhe vende të tjera evropiane. Mbas trafikantët shqiptarë të drogës fshihen dy bazat ushtarake të SHBA, dhe Bondstill Vogël Bondstill në Kosmet, si dhe gjithë të vendosur SHBA-së dhe mbështetjen e BE-së, e cila shtrihet nga mjetet e komunikimit masiv dhe ndihmës ushtarake, duke i bërë ata qe të jene me te qetë. Për shembull, pas vendosjes së trupave të NATO-s, kriminelët shqiptarë te kërkuare nga policia kanë gjetur strehë të sigurt në Kosovë. Mafiozet shqiptarë janë të lehtë për tu njohur: pasi ata të levizin me makina Mercedes të zezë ose xhip pa targa dhe me dritaret pasqyre. trupat KFOR-it injorojne makinat pa targa, por banorët lokalë e dine se këto makina janë të vjedhura dhe jane kontrabandë në Kosovë. Të dyshuarit per krime nuk ekstradohen në Shqipëri, për shkak se KFOR-i nuk ka marrëveshje bilaterale. Të mbështetur nga SHBA në vite e para te shekullit 21, mafia shqiptare është shndërruar në një „shtet brenda shtetit“ me heroinë dhe armë si argumentet kryesore politike. Klani i Berish është më me ndikim në Shqipëri. Gjithashtu kontrollon edhe disa rrethe te Metohi. Klani i familjes Kulla kontrollojn trafikun e drogës dhe furnizim të armëve dhe emigrantëve të paligjshëm nga Turqia, Klani Abaz (droge dhe prostitucion në bashkëpunim me klane kriminale italiane), Klani Brokaj (shtyllë kurrizore e cila përbëhet nga njerëz që punuar më parë për shërbime të veçanta dhe politike dhe qe tani janë të angazhuar në trafikun e armëve,drogës dhe prostitucionit). Shqiptarët kane gjithashtu kontrollin e tregtisë së drogës në kufirin Zvicër-Itali. Zvicra është baza e tyre kryesore në Evropë. Qendra e trafikimit të armëve „këmbimit ne të zezë“ është në Bernë dhe Basel. Shqiptarët e Kosovës gjithashtu kane kontrollin e 80% të trafikut të drogës në Suedi dhe Norvegji, ne shpërndarësit kryesor në tregjet për kokainë, heroinë dhe marihuanë greke. Shqiptarët janë duke u mbështetur në trasportit nga Greqia te emigrantëve shqiptarë emigrante nga Turqia, Pakistani, Sri-Lanka, Kina dhe vendet e tjera që vepronin si korrierët për shpërndarjen e drogës. Deti Adriatik, që lidh brigjet e Italisë dhe Shqipërisë, është një tjetër korridor që përdorin. Sipas informacionit të publikuar nga policia sllovake, gati 100% e heroinës vjen nga Afganistani përmes „trafikut të Ballkanit përmes Kosovës, Maqedonisë dhe Shqipërisë. Kohët e fundit, grupet shqiptare kanë filluar të kapin kontrollin e portit rumun. FBI, Interpolit dhe Europolit konfermojne njëzëri se mafia shqiptare eshte bërë organizata më e madhe kriminale. e cila mbron interesat e saj dhe të gatshëm deri ne humbjen e njeriut te fundit, duke u bërë keshtu një kërcënim i pricipe themelore te sigurise se Shteteve të Bashkuara dhe vendeve të Bashkimit Evropian. Anna Filiminova Perkthyer nga Metropolis Copyright Proletari.Com

https://i1.wp.com/bw.balkanweb.com/reklama/materiale/taci3.gif

INSTAT: Nafta importohet 50% me lire, cmimi abuziv Imazh

Vlera e importit te naftes gjate ketij viti ka rene me rreth 50 per qind. Renia ne keto nivele nuk i referohet volumit, por vleres, per shkak se cmimi i naftes ne tregjet nderkombetare ka rene gjate ketij viti me shume se 50 per qind ne krahasim me fillimin e vitit 2008. Lajmin e ka dhene Instituti i Statistikave (NSTAT) ne raportin e fundit per tregtine e jashtme. Statistikat zyrtare raportojne se, grosistet e naftes kane harxhuar 50 per qind me pak se nje vit me pare per shkak te renies se cmimeve ne tregjet globale. Por ne fakt renia e cmimeve nuk eshte percjelle me te gjithe efektin e saj edhe ne tregun e brendshem. Pasi ne pikat e pakices te shitjes se naftes ne vend, e shesin nje liter naften vetem 15 per qind me pak se nje vit me pare. Sipas nje vleresimi te Bankes se Shqiperise per tregun vendas te naftes thuhet se levizjet e cmimit te ketij produkti ne tregjet nderkombetare jane percjelle te konsumatoret dhe tek aktiviteti i bizneseve, por ne nje shkalle luhatshmerie me te ulet, se vitet paraardhese. Pas arritjes se pikes me te ulet te cmimit mesatar te nje litri nafte gjate tremujorit te pare te ketij viti, eshte vene re nje prirje rritese e ketij te fundit. Gjate tremujorit te trete te vitit, cmimi mesatar i naftes per liter ne tregun me pakice ishte 114.4 leke, vlere kjo afersisht 7 per qind me e larte se vlera mesatare e tremujorit paraardhes. Megjithese cmimi i ketij produkti paraqet nje prirje ne rritje, baza e larte krahasuese e vitit te kaluar ben qe ritmet vjetore te jene ende ne vlera negative. Sakaq, nga nje vezhgim i tregut, konstatohet se nafta kushton deri ne 140 leke, duke u spekuluar shpesh dhe me rritje te cmimit per cilesi produkti. Si rrjedhoje e rritjes se cmimeve te naftes indeksi i nengrupit “Sherbime ndaj mjeteve personale te transportit”, i cili lidhet ngushte me luhatjet e cmimit te naftes ne treg, gjate tremujorit te trete te vitit, ka regjistruar nje rritje tremujore prej 3.7 per qind. Autoriteti i Konkurrences pasi ka bere nje hetim te thelluar mbi tregun e karburanteve i ka rekomanduar Ministrise se Financave, Kuvendit dhe disa institucioneve te tjera qe te ndryshojne legjislacionin qe rregullon dhe takson biznesin e hidrokarbureve. Konkurrenca e Lire rekomandon se shoqerite e tregtimit me shumice kane te drejte te kene stacionet e tyre te shitjes se karburanteve, apo njesi te lendeve djegese. Ne kete rast atyre nuk u lejohet qe te vendosin cmime te tjera tregtimi favorizuese ndaj ketyre stacioneve. Blerina Hoxha Koha Jone

Paqja eshte mbreti i kultures, lufta ushtari i saj Chi è in equilibrio non evolve. (shkruar nga une) Testo shpejtesine e internetit tuaj

Ndalohet në Tiranë i kërkuari i FBI-së Gjashtë shtete për të izoluar një prej rrjeteve më të mëdha të trafikut ndërkombëtar Imazh Gazmir Gjoka

Policia: Gazmir Gjoka do të ekstradohet për në Washington Më 18 mars të këtij viti, nga FBI-ja jo vetëm do të ndërmerrej një operacion i fuqishëm policor, por edhe do të shpalleshin në kërkim emrat e tre personave që u etiketuan si krerët e organizatës. Ndërkohë që në listën e FBI-së gjendeshin plot 27 emra, në pranga u vunë vetëm 17 prej tyre dhe do të instaloheshin në faqen online të FBI-së emrat dhe skedat e shqiptarëve që nuk u arrestuan dot. Ndërkohë që për ta, urdhër-arresti u lëshua ndërkombtarisht, u tha se shqiptarët arritën t’i shpëtonin operacionit të famshëm dhe madje u dyshua se që atëherë ikën nga vendi ku operonin. Mbrëmjen e së mërkurës në Tiranë, i vihen pranga pikërisht 56-vjeçarit Gazmir Gjoka, që policia e Tiranës thotë se është nga Tirana dhe që u arrestua në afërsi të stadiumit “Qemal Stafa”. Referuar sërish njoftimit që shoqëron arrestimit e bujshëm bëhet e ditur se tashmë Gjoka do të vihet në dispozicion të drejtësisë amerikane, atje ku edhe e pret dosja e organizatës kriminale, dhe një sërë akuzash që për pjesën tjetër që është arrestuar tashmë është mësuar botërisht. Ende nuk bëhet i qartë pozicioni i 56-vjeçarit Gjoka në këtë organizatë, ndonëse operacioni ku u shkatërrua rrjeti, tregoi jo vetëm se drejtohej nga Gjoka dhe dy personat e tjerë të shpallur në kërkim, por në dispozicion të shpërndarjes së drogës dhe të armëve ishin vënë edhe dy avionë të cilët u sekuestruan në cilësinë e provës materiale. “Shqiponja e zezë” Kështu u quajt operacioni i marsit të këtij viti. Ndërhyrja u krye në shtetin e New Jersy-t ndërsa FBI-ja bëri të ditur të gjitha të dhënat dhe punën disa vjeçare për të vënë në pranga dhe për të shkatërruar organizatën kriminale. Sipas të dhënave që shoqëruan arrestimet e bujshme u mësua edhe praktika e ndjekur prej seksionit të hetimit federal, ku sipas tyre për shumë kohë me radhe kishin infiltruar në radhët e organizatës agjentë të cilët arrinin të bënin blerje malli dhe lëvizje me anë të të dhënave që iu diktonte grupi.Sërish referuar këtyre të dhënave, u tha se organizata që u shkatërrua nga “Shqiponja e zezë” vepronte në disa shtete të botës. Kryesisht veprimtaria e tyre niste në Kanada, Holandë, Maqedoni, Greqi, Turqi dhe Shqipëri. Sipas tyre u mësua se trafikantët që kishin lëndë të përzgjedhur, përveç drogës, kokainë, heroinë, “ekstazi”, trafikonin edhe armë dhe madje akuzohen edhe për pastrim parash. Sipas FBI-së, të infiltrurait e tyre kishin hyrë në tratativa edhe për këtë “biznes” me ta, ndërkohë që kishin mundësuar edhe filmimet në momentet që kryhej shkëmbimi i parave dhe i mallit mes palëve. Në momentin e arrestimit, ndalime që u kryen në Brooklyn, State Island dhe në New York u sekuestruan rreth 500 mijë dollarë, avionët dhe shumë gjëra të tjera, ndërsa FBI-ja dhe të gjitha strukturat hetuese kanë prova filmike vetëm shkëmbimin e kryer nga të infiltruarit. Kush është Gazmir Gjoka? Policia konfirmon se ndaj të arrestuarit Gazmir Gjoka, kishte një urdhër-arrest ndërkombëtar për trafik ndërkombëtar të lëndës narkotike. Gjykata e New Jersit në SHBA kishte dhënë masën e arrestit burg në mungesë ndaj 56-vjeçarit. Gazmir Gjoka, së bashku me 3 shqiptarë të tjerë kishte arritur t`i shpëtonte një operacioni të policisë në SHBA ndaj një organizate të trafikut ndërkombëtar të lëndëve narkotik. Organizata akuzohej dhe për trafik armësh, cigaresh dhe kontrabandë, pastrim parash dhe vrasje. Gazmir Gjoka, thuhet në një medie amerikane, kishte arritur t`i shpëtonte nga kthetrat e agjentëve të FBI-së, duke u larguar nga SHBA-ja. Operacioni “Shqiponja e zezë” Operacioni u cilësua si një sukses falë bashkëpunimit mes agjentëve federalë dhe Shqipërisë, Maqedonisë, Serbisë, Kanadasë, Holandës, dhe SHBA-së. Agjentët që prej 2003-it po hetonin mbi veprimtarinë e kësaj organizate e cila kishte bazat e saj në Neë Jersey, New York, Filadelfia, Cikago, Kanada dhe Holandë.Mbi 17 persona, nga 26 të pandehur u arrestuan gjatë operacionit që përfundoi me 18 mars, i cili zgjati 5 ditë në shtetin e New Jersit. Operacioni u kodua “Shqiponja e Zezë” për shkak të numrit të madh të shqiptarëve në këtë rrjet trafikimi. Arrestimet u kryen dhe në Bruklin, State Island dhe New Jork, ndërkohë që emrat e tre shqiptarëve u shpallën në kërkim ndërkombëtar. Infiltrimet dhe sekuestrimet Arrestimi u shoqërua dhe me sekuestrimin e sasisë më të madhe të ekstazisë, heroinës dhe metamfetaminës kristal dhe 500 mijë dollarë kesh si dhe dy aeroplanë që besohet se ishin përdorur për transportimin e drogës dhe mallrave të tjerë të paligjshëm. Njëri nga avionët u kap në „Lincoln Park Airport“ në Neë Jersey ndërsa tjetri në „Hartford-Brainard Airport“ në Connecticut. Agjentët e FBI-së arritën të binin në kontakt me rrjetin për të blerë prej tyre 30,000 pilula të drogës “Ecstasy”, 2.5 kile heroinë, një revolver, pushkë automatike dhe argjendari të vjedhura. Madje negociatat ishin bërë edhe për pastrim parash, marrëveshje për importimin e sasive të mëdha droge përfshirë edhe kokainë… Gjatë operacionit të marsit u arrestuan Peter Manna, 29 vjeç , Pablo Almanzar, vjeç 30, Hajrudin Pejcinovic, 39 vjeç, Adis Radoncic, vjeç 30, Lou Degidio, vjeç 38,Eugene Degidio, vjeç 44, Paul Robinson, vjeç 61, Louis Luyton, vjeç 71, Ervis Gjoni, vjeç 23, Galitiano Gjoni, Sviatlana Aheyeva, vjeç 24, Minir Rizvani, vjeç 31, Mile Petkovski, vjeç 49,Jason Patrick, vjeç 30, Perparim Billa, vjeç 38, Abdul Al-Houssaine, vjeç 42, Mirsad Kolasinac, vjeç 36. Ndërsa ishin arrestuar më parë: Alban Tase, vjeç 34, Gejsi Siko, vjeç 29, Gentian Naci, vjeç 33, Christopher Curanovic, vjeç 28. Kishin arritur t`i shpëtonin arrestimit Roden Kote, vjeç 32, i cili më pas ishte arrestuar në Shqipëri dhe pritet ekstradimi i tij drejt SHBA-së, Rasim Corhamzic, vjeç 42, Myfit Dika, vjeç 44, Kujtim Lika, vjeç 44, dhe Gazmir Gjoka, vjeç 56 i cili banonte në Yardville, New Jersey dhe besohej se ishte larguar nga SHBA-ja.

http://www.tiranaobserver.com.al

ALBANIAN MUSLIM MAFIA RUNS INTERNATIONAL STOLEN CAR RACKET THAT FUNDS TERRORISM OUT OF NY & NJ DOCKS TO DUBAI UAE FOR RESALE.

Muslim Albanian gangs, are replacing the Italian mafia as the organized crime outfit in the US, shipping stolen cars from the docks of NY to Dubai UAE in support of terrorism, run by Daut Kadriovski (photo) Daut Kadriovski aka Mehmed Haidini the reputed boss of one of the 15 Families, embodies the tenacity of the top Kosovar drug traffickers. A Yugoslav Interior Ministry report identifies him as one of Europe’s biggest heroin dealers, and Nicovic calls him a „major financial resource for the KLA.“ Through his family links, Nicovic says, Kadriovski smuggled more than 100 kilos of heroin into New York and Philadelphia, in 1993 he headed for the United States (New York City), where it’s believed he continues to operate. Daut Kadriovski’s contacts include Albanians living in the Bronx, they had been coordinating their plans from such social hangouts as the Besa, Two Star and Gurra cafes, and across New Jersey, he is wanted in 12 European countries. See FBI Report here on Albanian Mafia or Albanian Organized Crime (AOC). „Group members have specific, well defined tasks… Although they co-operate with other groups, they mistrust non-Albanians. They are known to be violent, apply counter surveillance, frequently change cars and maintain contacts through dozens of mobile telephones with prepaid cards,“ declares Europol report and then, once again, implicates these Muslim Albanian Mafia groups into funding politics: „The proceeds from their criminal activities are used in the Member State where they operate or sent to Albania and Kosovo.“ According to the head of the UN Office on Drugs and Crime, Antonio Costa, Colombian drug dealers are setting up cocaine supply bases in Albania and the Balkans to penetrate into Europe. According to Nicovic „Through the Albanian port of Durres, Colombian and other South American cartels deliver cocaine for further transport to Western Europe.“ At Durres Port, we once again see the suspicious convergence of Albanian Muslim Mafia and the al-Qaeda, both involved in legal (used car racket) and illegal dealings and both aiming at a same thing: detaching Kosovo from Serbia and internationally legitimizing it as Muslim. The Albanian Mafia rule in New York City is so well known and wide open that the recent „Grand Theft Auto IV“ and Grand Theft Auto WIKI games are patterned on their violence….the Albanian mob appears as the main antagonist, shipping stolen cars back to Europe without Petrovic’s permission, retrieved from „http://gta.wikia.com/wiki/Albanians In Italy, Albanian organized crime gangs appear to control the car trafficking market. One method they employ is to deliberately drive into a car and then when the driver stops to assess the damage to his vehicle, they take the car by force. The cars are then exported to Tirana. A car stolen in central Italy in the morning can be in Albania with its new owner that same evening, Interpol Report. The vehicles are not only stolen for their own sake; sometimes they are trafficked to finance other crimes,” according to the international police organization Interpol. Europol’s report describes Europe’s stolen-car industry as a complex network of professionals that includes car thieves, technicians, mechanics, document forgers, drivers, and unscrupulous car dealers. These thieves have learned how to disable immobilizers, locate and eliminate tracking devices, and alter VIN numbers, then shipping the vehicles to Dubai UAE for resale. According to a CNN report the FBI „Officials said ethnic Albanians (MUSLIMS) from Kosovo, Macedonia and Montenegro“ make up the emerging American criminal cartel and „represent a major challenge to federal agents because of their propensity for violence and brutality.“ This statement comes several months after Amnesty International declared NATO-administered Kosovo province a hotbed of Albanian organized crime activity (AOC). ………………. Investigators contend that Mamoun Darkazanli’s import-export business served as a front for Al Qaeda. In March 1995, Darkazanli co-signed the opening of a Deutsche Bank account for Mamdouh Mahmud Salim, identified by the CIA as chief of bin Laden’s computer operations and weapons procurement, according to news reports. Salim is currently facing charges in the U.S. for the 1988 bombings of U.S. embassies in Africa. Mamoun Darkazanli Import-Export Company or Darkazanli Export-Import Sonderposten, in Hamburg, are under sanction, as affiliates or supporters of al-Qaida, by the United Nations[5], by the European Union[6], and by the United States Treasury[7]. Allegations of an al-Qaeda presence in Albanian inhabited areas have also been made. For example, 24 Wahabi mosques and 14 orphanages have been built in Kosovo since 1999, along with 98 primary and secondary Wahabi funded schools. The chief Albanian Imam in Kosovo has been schooled in the Wahabi doctrine in Saudi Arabia and is of vital political importance to the party of the Kosovo President Ibrahim Rugova. Wahabism is the chief spiritual source of the al-Qaeda terrorists. More distressing for the West is the existing Albanian criminal infrastructure that has been exported out of Kosovo into Europe, and given clan connections, has infiltrated the US. http://www.billwarnerpi.com/http://www.billwarnerpi.com/2008/07/albanian-islamic-mafia-runs.html Mehmet Haidini, wurde 2002 in der Mafia Hochburg Golem südlich Durres festgenommen, nachdem er durch den Britischen Geheimdienst Mi6 enttarnt wurde, trotz einer Gesichts Operation.

Wednesday, September 02, 2009

Albanian Muslim Mafia Crew of Myfit Dika, Gazmir Gjoka, and Kujtim Lika wanted by FBI for their part in international Afghan Heroin smuggling ring.

Albanian Muslim Mafia Crew of Myfit Dika, Gazmir Gjoka, and Kujtim Lika are all wanted by the FBI in the USA and Dutch and Albanian Law Enforcement authorities for their participation in an international Afghan Heroin drug smuggling ring (support of terrorism) and criminal enterprise organizatio (RICO charges). Gazmir Gjoka
The investigation into these individuals began in late 2003 and culminated with their indictments on March 12, 2009, in the District of New Jersey. Dika was living in Wycoff, New Jersey, but has ties to numerous countries outside of the United States to include Albania, Macedonia, Kosovo, Serbia, Canada, Switzerland, and the Netherlands. Gjoka was living in Hamilton Township, New Jersey and Lika was living in Caldwell, New Jersey, but both have ties to numerous countries outside of the United States to include Albania, Macedonia, Kosovo, Serbia, Canada, and the Netherlands.
Newark, NJ—The FBI, in conjunction with Immigration and Customs Enforcement (ICE) and Alcohol, Tobacco and Firearms (ATF) have charged 26 individuals with a laundry list of crimes including narcotics and firearms trafficking, money laundering, interstate transportation of stolen property, and criminal conspiracy. Four of the subjects are presently fugitives. This is the culmination of a joint operation between the federal agencies that began in late 2003 with targets in Albania, Macedonia, Kosovo, Serbia, Canada, the Netherlands and the United States.
………………

http://www.billwarnerpi.com/http://www.billwarnerpi.com/2009/09/albanian-muslim-mafia-crew-of-myfit.html he following 17 defendants were arrested: Peter Manna, age 29, of Paterson, New Jersey Pablo Almanzar, age 30, of Paterson, New Jersey Harjrudin Pejcinovic, age 39, of Brooklyn, New York Adis Radoncic, age 30, of Brooklyn, New York Lou Degidio, age 38, of Brooklyn, New York Eugene Degidio, age 44, of Brooklyn, New York Paul Robinson, age 61, of Glastonbury, Connecticut Louis Luyton, age 71, of Glastonbury, Connecticut Ervis Gjoni, age 23, of Staten Island, New York Galitiano Gjoni, of Staten Island, New York Sviatlana Aheyeva, age 24, of Clifton, New Jersey Minir Rizvani, age 31, of Wayne, New Jersey Mile Petkovski, age 49, of Lodi, New Jersey Jason Patrick, age 30, of Canada (who was located and arrested in Manhattan, New York) Perparim Billa, age 38, of Ridgewood, New York Abdul Al-Houssaine, age 42, of Brooklyn, New York Mirsad Kolasinac, age 36, of Hackensack, New Jersey Four defendants who were already in custody on unrelated charges at the time of these have been charged in this matter, but not yet arrested: Alban Tase, age 34, of Chicago, Illinois Gejsi Siko, age 29, of Chicago, Illinois Gentian Naci, age 33, of Chicago, Illinois Christopher Curanovic, age 28, of Brooklyn, New York Five are charged, but not yet in custody: Roden Kote, age 32, of Philadelphia, currently in Albania and about to surrender Rasim Corhamzic, age 42, of Canada Three are fugitives: Myfit Dika, age 44, of Wycoff, New Jersey Kujtim Lika, age 44, of Little Falls, New Jersey Gazmir Gjoka, age 55, of Yardville, New Jersey—believed to be outside the United States +++++++++++++ Gjoka is one of the most criminal Business and political clans in albania

Einer der meist Kriminellen sogenannten US Politiker, kanditiert nun für den US Senat, für die Republikaner und wechselte damit die Partei,nachdem er nicht mehr als Demokrat vermittel bar war. Chef der Kosovo Islam Terroristen und Capo de Capo der primitiven Albaner Kosovo Mafia:

Joe DioGuardi

Zuvor hat er sein Unwesen als Mitglied des US Mafia Vereines Gambino Jahrzehnte bei den Demokraten getrieben, wobei sein Vize der US Kongreß Abgeordnete Josef Traficant jun. (Sohn der Super Mafiosi Josef Traficant sen. Partner von Meyer Lansky, zur Zeit im Gefängnis sitzt. Traficant wurde 1999 aus Albanien raus geworfen, weil er erneut Waffen lieferte, entgegen dem UN Embargo). Beide repräsentierten die USA – Albanische Drogen- und Waffen Mafia über den Lobby Club AACL. dessen Verbindungen zur Top Albanischen Mafia auch im BND Report Kosovo 2005 dargestellt ist.

Hier „überzeugte“ er Jo Biden im Kongreß vor 20 Jahren, das man die Albaner unterstützen muss, mit einem Meer aus Lügen, wobei der heutige US Vize Präsident sehr hilflos wirkt, wie er vorgeführt wird.

Die geistigen Väter der Ethnischen Säuberungen und der Nazi Ideologie, wie man leicht feststellen kann.

Josef DioGuardio, ist Haupt Organisator der Iran Contra Affäre Nr. 2 Drogen-Waffen-Terroristen Organisation, UN Waffen- und Treibstoff Bruch, Rädelsführer in der Organ Sache und der Plünderung der Albanischen Waffenlager in 1997, welche Legendär ist. Die selben Hintermänner bis zum US Präsidenten!

November 1988. DioGuardi with President Regan, Congressman Rinaldo and National Security Adviser Poindexter in the Oval Office discussing U.S. foreign policy in Balkans. Damals wurde die CIA Operations „Roots“ geboren.
aus

http://balkanblog.org/2008/07/07/

DioGuardio, ist über seine Geldwäsche Geschäfte aus dem Drogen- und Waffenhandel auf dem Balkan, heute Hotel Eigentümer in Durres in der Pista Illyria, als Herz für jedes Verbrechen, inklusive der Ermordung der 4 hochrangigen Poliisten im August 2009 in Durres, oder Morde um die Bar-Hotel DRENCIA in 2009.

Er verkörpert Mord Progrome, Ethnische Säuberungen und fordert Gross Albanien von Hitlers Ideen, ebenso den Anschluß von Halb Nord Griechenland, Mazedonien und Montenegro an Albanien. Mentor der bei der UN registrierten UN Terror Organisation AKSH – ANA, welche ein Sammelbecken der dümmsten Nationalisten auf dem Balkan ist, wo Mafiöse GEschäfte aller Art, nach der Methode der Finanzierung von Terroristen Organisationen zelebriert wird. Bin Laden ist ein direkter Partner dieses durchgeknallten Süd Italienischen Arabesh Mafiosi, besser unter dem Namen: Nghadehta bekannt.


Typischer US Schlitten in Durres Albanien, mit Phantasie Nummer und wo die US Mafia des Gambino Clans Nr. 1, welche über Mark Rich direkt mit Bill Clinton verbunden ist, ihre Operations Zentralen für Waffen- Drogen und Menschenhandel hat. Das Fahrzeug taucht auch bei der Sieges Paraden in Tetova auf bei youtube.

Haupt Akteur der sogenannten „Atlantik Brigade“, einer rein als Verbrecher Organisation aufgebauten Mord- und Terror Organisation, welche viele Albaner in Durres und im Kosovo ermordeten.

http://balkanblog.org/2009/12/14

Dear Friend,

The Albanian American Civic League is happy to announce that our president, former Congressman Joe DioGuardi, is running for the U.S. Senate to represent New York State in Washington, DC. If you are interested in learning about his campaign to become the first Albanian American elected to the U.S. Senate, please visit www.DioGuardForUSSenate.com and www.AlbaniansForDioGuardi.com.

Der Zentrale Verbrecher Clan des Sabit Ceki im Kosovo

Albanian Secret Service Chief Fatos Klosi in 16.5.1998 in der “Albania” durch den Albanischen Geheimdienst Chef Fatos Klosi: KLA (UCK) is financed by Bin Laden


Naser Kelmendi, der Super Boss und zugleich enger Partner Deutscher Politiker!
Eng verbunden auch mit dem Geci und Haradinaj Clan, wie mit Ekrem Luka.
http://balkan-spezial.blogspot.com/2010/03/

Die Geschichte wie die AACL Mafia, Hitlers Gross Albanien verwirklichen
US-Präsidentschafts Kandidat John McCain finanziert von der Albaner Mafia

Kommentar: Zu diesem dubiosen Mafia Club gehört ebenso der Senator Liebermann an, der seinen Senats Sitz bei den Demokraten verlor, was eine Politische Sensation war vor wenigen Jahren, und dafür von Georg Bush, einen neuen Senats Posten erhielt, was über die Bande Alles sagt, welche auch mal die Partei wechseln, weil man dort nicht mehr tragbar war. Der vor kurzem verstorbenen und vollkommen duchgeknallte Senator Tom Lantos gehört ebenso zu diesen Mafiösen Zirkeln.

Die Verbrecher Organisation „Atlantik Brigade“

Wie die Geschichte beweist, dirigiert Josef DioGuardio auch die Albanischen Montenegro Mafia, wo er intervenierte, als 7 Terroristen in 2007 festgenommen wurden, wie auch ein flüchtender CIA Mann, der dann in Wien festgenommen wurde.
Als dann in Montenegro die Kriminellen: Agron, Mehmet and Ilijem Bitici in 1999 festgenommen wurde, nachdem man illegal die Grenze überschritten hatte und festgenommen wurde, stellte sich heraus, das Selbige Berufs Verbrecher, Pässe des US State Department hatten und Allbright stimmte ein gewaltiges Geschrei an, um diese Kriminellen wieder frei zu bekommen. Durch die Wirren des Krieges, verstarben diese Leute und die Leichname wurden, in die USA erst in 2008 überstellt.

Der Kosovo Krieg war der Übungs Krieg, der US Verbrecher mit billigen Handlangern aus Deutschland, welche den Drogen Schmuggel vor allem förderten. Danach ging es nur noch bergab mit den NeoCon

Advertisements