Neues Neues vom Albanischen Theater der Mafia Opposition

Posted on Juli 1, 2010 von

0Albania Opposition Threatens Boycott, Protests

| 01 July 2010

Opposition leader Edi Rama

Opposition leader Edi Rama

Opposition Socialist MPs in Albania have said they plan to withdraw consensus on all votes in parliament that require more than a simple majority, and they have threatened to hold new street protests in September.

Albanian opposition to boycott all votes in parliament over alleged election fraud

By The Associated Press

TIRANA, Albania — Albania’s main opposition Socialists say they will start a new parliamentary boycott to protest alleged fraud in last year’s general elections.

The Socialists, who control 65 of the house’s 140 seats, said Wednesday they would not attend any votes in parliament. They also threatened to resume street protests demanding a partial vote recount. Conservative Prime Minister Sali Berisha has refused the demand.

Earlier this year, the Socialists ended a six-month boycott of all parliamentary sessions and called off a three-week hunger strike by some of their lawmakers and supporters after international mediation to end the political crisis.

But no progress has been achieved.

Many key laws cannot be passed without opposition backing.

http://smarkos.blogspot.com/

Die Gramoz Ruci, Arta Dade und Edi Rama Mafia Show in Tirana

Einfach tolle Partner der Deutschen SPD und FES, wie von der Georg Soros Mafia.

Geheimdienst Report des SHIS an das Parlament!

6/30/2010

Ndragheta, Camorra – Albanische Mafia ab 2000, in Cooperations mit der Deutschen Politischen Mafia

Ab Ende 1999, war Ilir Meta PM von Albanien, und wurde von der Joschka Fischer – Bodo Hombach Mafia (wie Andere) als Reformer verkauft, obwohl die Fakten klar bekannt waren, auch durch EU und BND Reports. Eine angebliche Entwicklungshilfe der besonderen Art, welche heute die Balkan Gerichte beschaeftigt, wobei die echten Drahtzieher, durch die korrupte Berliner General Staatsanwaltschaft geschuetzt werden. siehe Visa Skandal der Deutschen Botschaft, wo die BGS Unterlagen bei der Staatsanwaltschaft verschwanden. Damals wurden die Reste eine Rechts Staates in Albanien durch die Deutschen Lobbyisten, Berufs Verbrecher aus Berlin (siehe auch Mercedes, VW, Siemens Skandale im Balkan)! Ab 2000 erhielten die Al-Quida Leute, ja auch unter Ilir Meta, ihre Bau Genehmigungen in Tirana.

aus albania

Wie der Report feststellt, ist komplett das Umfeld der Autobahn Durres – Tirana, ueber SHIAK (Deutsche Diplomaten besonders aktiv im Sponsering der Drogen Mafia), Kavaje, Vore (siehe Gerdec Kathastrophe im Betrugs Waffen Geschaeft des CIA) auch nach Fushe-Kruje, fest in Hand der Camorra, Ndragheta, wobei Berlinwasser und die Mafioese Entwicklungshilfe der GTZ, BMZ, mit Berlinwasser in der Mafia Hochburg Kavaje, wertvolle Aufbau Hilfe leisteten, wobei 30 Millionen Euro verschwanden. Rechtzeitige Warnungen, wurden von der korrupten Mafia Hampelmann Gestalten aus der BMZ Leitung in den Wind geschlagen.

Wasser Projekt fuer die Super Mafia in Raum Durres / Kavaje-Albanien u.a. mit Thyssen Rohren und Berlinwasser!

In Shengin, hat die Italienische Mafia in Cooperation mit der Albanischen Mafia, inzwischen bereits 20 Appartments Blocks errichtet. Ebenso wird im Report die Super Betrugs Projekte, wie weiterhin in der Bucht Generale erwaehnt, so erneut der Partner direkt in die Deutsche SPD fuehrt. Verantwortlich Albin Yhillari, ein US – Albanischer Berufs Verbrecher, der eng mit der Prominenz der Durres Mafia und Tirana Mafia verbunden ist u.a. direkt auch mit Edi Rama. Die Warnungen u.a. auch durch das FBI, werden seit Jahren von der Deutschen SPD ignoriert und der Lobby Verein DAW und Co. verbreitet unveraendert vollkommen Wahrheiten und Fakten ueber Albanien. siehe unseren Bericht vor wenigen Wochen. Um diese DAW, Diplomaten Geschaefte mit der Albaner Mafia zu vertuschen und die Visa Besorgung, wurden praktisch fast alle damaligen Deutschen Investoren ermordet, mit Ausnahme von G.B. der ausser Landes fliehen musste (und heute von der Schweizer Justiz geschuetzt wird, vor den kriminellen Berliner Banden) und noch einer weiteren Person.

“Ndragheta”, në Shqipëri pas vitit 2000
30/06/2010

Financoi disa biznese ndërtimi me aktivitet në akset Tiranë-Durrës dhe Vorë – Fushë-Krujë

Organizata kriminale famëkeqe, “Ndragheta”, me qendër në zonën e Kalabrisë në Itali, ka qenë edhe është e pranishme në fushën ekonomike shqiptare, pasi dyshohet se ka ngritur dhjetëra biznese që merren me materiale ndërtimi. Nga të dhënat e SHISH-it dhe Prokurorisë së Përgjithshme, mësohet se rrjeti “Ndragheta” ka ardhur duke u forcuar gjithnjë e më tepër dhe ka zgjeruar aktivitetin ndërkombëtar. Ekspertë të akuzës thonë se kjo organizatë e ka shtrirë aktivitetin e saj në të gjithë Europën, ndërsa në Shqipëri është prezente pas vitit 2000, duke ndërtuar në akset rrugore kombëtare të vendit tonë mjaft biznese të rëndësishme që merren me përpunimin e materialeve të ndërtimit, një biznes që ka një xhiro vjetore qindra milionë euro dhe në Shqipëri këto biznese janë konsideruar të suksesshme, pasi kanë pasur çdo lloj mbështetje. Të dhënat e marra nga raporti i SHISH-it dhe nga dosjet hetimore të akuzës qendrore pohojnë se “Ndragheta” ka pasur celulën e saj në vendin tonë, me një rrjet të gjerë personash, kryesisht me lidhje familjare, që punonin për këtë organizatë kriminale dhe arrinin të kryenin trafikun e drogës dhe të armëve.

Dhjetëra operacione policore në Shqipëri dhe Itali janë ndërmarrë duke arrestuar vetëm “ushtarët” dhe “korrierët” e kësaj organizate, por në asnjë rast prokuroria shqiptare nuk ka mundur dot të zbardhë aktivitetin e tyre të pastrimit të parave. Kjo pasi, para vitit 2004, në Shqipëri nuk ka pasur një ligj “Antimafie”. Me “kopjimin” e këtij ligji nga modeli italian dhe me krijimin e Prokurorisë së Krimeve të Rënda ka pasur disa tentativa për sekuestrimin e aseteve kriminale edhe të organizatave mafioze italiane, por ligji është shfuqizuar vetëm pas tre viteve “jetë”, pas një vendimi unifikues të Gjykatës së Lartë.

Nga burime pranë akuzës qendrore deklarohet se pas vitit 2000 ka pasur dhjetëra shkëmbime informacioni midis prokurorisë dhe strukturave që merren me parandalimin e kërcënimeve shtetërore, si SHISH dhe institucionet e ekzekutivit, ku janë kryer një sërë masash për parandalimin e ushtrimit të aktivitetit kriminal të organizatave mafioze italiane. Krahas “Kamorras” që ka pasur si synim trafikun e drogës, në Shqipërinë e pas vitit 2000 ka hyrë fuqishëm edhe “Ndragheta”, duke arritur të kapë një nga trafiqet më fitimprurëse gjatë asaj kohe në Shqipëri, atë të trafikut të armëve. Duke qenë se vendi ynë kishte kaluar një periudhë tranzicioni, kujtojmë këtu trazirat e ‘97-ës si dhe shumë armë ishin në dorë të popullatës, organizata mafioze “Ndragheta” hyri fuqishëm duke rekrutuar dhjetëra shqiptarë dhe duke marrë në dorë këtë trafik midis dy vendeve. Pas disa viteve ekzistencë lindi ideja që këto para të fituara nga aktiviteti i paligjshëm të investohen për blerjen e magazinave shtetërore me çmime të lira, duke i privatizuar. Me ndërmjetësimin e disa politikanëve lokalë në Itali, por edhe me një suport politik në Shqipëri, ky rrjet hyri fuqishëm në Shqipëri, duke zaptuar disa troje në aksin rrugor Tiranë-Durrës, si dhe në aksin rrugor Vorë – Fushë-Krujë. Në këto vende ata ngritën disa fabrika dhe biznese për materiale ndërtimi të cilat presupozoheshin të ishin të suksesshme, duke parë që vendi ynë gjatë asaj kohe ishte në ndërtim e sipër.

Nisur nga kjo kërkesë e tregut, organizata kriminale arriti të hyjë në Shqipëri duke pastruar produkte të veprës penale dhe të ardhurat vjetore të vjela nga ky biznes i konsideruar si i ligjshëm në Shqipëri rezultuan efikase për drejtuesit e rrjetit në Itali. Për çdo vit fitimet rriteshin, ndërsa pagimi i taksave realizohej sërish me një skemë kriminale, aq sa shumë nga këto biznese deklaronin se nuk kishin fitim, duke shmangur në këtë mënyrë taksat e tatimit mbi fitimin, por duke marrë edhe fonde për mbajtjen e këtyre bizneseve më këmbë.

http://216.75.13.41/index/aktualitet/0b7e289127d100e8971b7d0fa205ebcb.html

Ekspertët

“Ndragheta”, në rrjet krimi i organizuar në Itali, që sa vjen e forcohet, kryen një veprimtari të paligjshme me vlerë prej miliarda dollarësh gjatë një viti kalendarik. Ekspertë të krimit dhe hetues italianë theksojnë se rrjeti “Ndragheta”, me qendër në rajonin jugor të Kalabrisë, ka ardhur duke u forcuar gjithnjë e më tepër dhe ka zgjeruar aktivitetin ndërkombëtar. Një raport i fundit i grupit kërkimor italian, “Eurispes”, thotë se kjo organizatë është e përfshirë në aktivitete nga më të ndryshmet, që nga trafiku i drogës dhe zhvatja e parave, në kontrabandën e armëve, prostitucionin dhe tani po angazhohet edhe në imigracionin e paligjshëm. Kërkimi zbuloi se “Ndragheta” është e pranishme dhe e fuqishme në Amerikën e Veriut, Kanada, Amerikën e Jugut dhe në Australi. Ajo vepron edhe në Europën Veriore e Lindore dhe është shndërruar praktikisht në një konglomerat të vërtetë biznesi. Një nga karakteristikat e saj është se penetrimi në këtë organizatë është tepër i vështirë, gjë që vështirëson marrjen e informacionit mbi mënyrën si operon ajo. Struktura e saj është thuajse ekskluzivisht e bazuar në lidhjet familjare.

http://216.75.13.41/index/aktualitet/0b7e289127d100e8971b7d0fa205ebcb.html

siehe auch Part I

6/28/2010
Secret Service SHIS, warnt in einem Parlaments Report, vor dem Ausverkauf der Kueste, durch die Russen-Italienische und Mafia aus Israel
Filed under:

SHQIP

Secret service reports warn that organised crime syndicates are investing in real estate on Albania’s coast.

http://www.albania.de/alb/index.php?p=2388

Die Geschaefte der besonderen Art, durch hoch kriminelle Banden aus Berlin und des Taxi Fahrers Joschka Fischer, was sich im Kosovo und Afghanistan fortsetzte.

Joschka Fischer

Weitere Artikel : alle 4 Artikel auch ueber Shengin verlinkt!

# “Ndragheta”, në Shqipëri pas vitit 2000
# Operacioni “Harem”, mafia mbyste klandestinë dhe kalonte drogë e armë
# “Ndragheta”, mbretëria e krimit që vlen miliarda dollarë
# Dyshime mbi mafien italiane për 20 banesa të blera në Shëngjin

siehe auch

siehe auch: http://www.albania.de/alb/index.php?p=1988

http://www.albania.de/alb/index.php?p=1704

Wenn Deutschland der Mafia Zentrale in Golem – Mali e Robit neue Trink- und Abwasser System bezahlt

Beschluß des Councils der Albanischen Regierung KRRTRSH vom 27. Oktober 2007

http://www.albania.de/alb/index.php?p=1116

Darunter die Medien Mafia Zars von Albanien, mehrere PMs und Mininister, welche dort Villen auf gestohlenen Grundstuecken geschenckt erhielten. Ebenso der Ex-General Staatsanwalt Sollaku in Golem-Kavaje, der nicht erklaeren konnte, woher er dort Grund hatte und ein Appartment.

Kleiner Ausschnitt!

Aleksandër Frangaj Botues
Alfred Peza Gazetar
Alfred Prifti Ish-drejtor i Tatimeve
Andi Bushati Gazetar
Arben Ahmetaj Politikan PS
Arben Imami Drejtor i kabinetit të
kryeministrit
Arben Meçe Ish-drejtor në MPPTT
Arbër Xhaferri Politikan Maqedoni
Ardit Gjebrea Artist
Armand Shkullaku Gazetar
Artan Santo Drejtor banke
Blendi Fevziu Gazetar
Bashkim Fino Deputet PS
Baton Haxhiu Botues Kosovë
Besnik Ymeraj Gjyqtar
Eqrem Bardha Diaspora SHBA
Fatmir Mediu Ministër i Mbrojtjes
Fehmi Abdiu Gjyqtar
Frrok Çupi Gazetar
Genc Ruli Ministër i Ekonomisë
Gjergj Bojaxhi Drejtor i KESH
Ilir Meta Kryetar LSI
Ilirjan Celibashi Ish-kryetar i KQZ
Inva Mula Artiste
Irma Libohova Artiste
Ismail Kadare Shkrimtar
Lutfi Dervishi Gazetar
Maks Haxhia Jurist
Neritan Sejamini Këshilltar i kryeministrit
Pandeli Majko Deputet PS
Remzi Lani Gazetar
Ridvan Bode Ministër i Financave
Sokrat Sinaj Ish-kreu i Komitetit të Pronave
Sokol Balla Gazetar
Shaban Memia Kreu i Legalizimeve
Veton Surroi Politikan Kosovë
Uran Butka Politikan PD

http://www.balkanweb.com/gazetav4/index.php?id=23899

Mali e Robit, heute vollkommen verdreckt und runter gekommen, hat nicht einmal eine Kanalisation. Dort leben diese Leute gern.

Advertisements
Posted in: Allgemeines