Die Tetova PR Mafia für ein Faschistischen Albanien: Fadil Sulejamni und Guler Sulejamni

Posted on März 22, 2010 von

2Guler Sulejamni, hat man ja vor kurzem verhaftet, weil die ordinäre Kriminelle, Tausende von gefälschten Diplome und Titel der Tetova Universität verkauft hatte, inklusive die Fälscher Werkstatt, mit gestohlenen Stempeln der Universität und blanco Urkunden.

Eine Art Lebens Inhalt, dieser Mafiösen Propaganda Stelle der US Mafia um die „Balle Kombetare“ und anderen Faschistischen Geschichtsfälscher Murks wie die Ilyrier Abstammung der Albaner.

Aber was noch interessamter ist: Ganz eng ist man mit der Super Mafia Universität Tetova verbunden mit FARUK TASHOLLI und Fadil Sulejamni! Die Super Universität hier unten, die in Wirklichkeit auch im Albanischen Parlament bekannt ist, weil 11 Abgeordnete bzw. sogar Minister wie Nard Ndoka, sich dort einen Titel gekauft hatten, obwohl es so eine Fakulät nicht gibt und der Fadil Sulejmani, ganz einfach ein Mafiösen Geschäfte damit macht und mit den Destanis verbunden ist. Kultur und Sport ist überwiegend im Balkan unter Mafia Kontrolle.

Die stehen wie andere Verbrecher aus der Region auf der Einreise Verbots Liste der USA schon seit 2003, was natürlich auch in Mazedonien bestens bekannt ist.

AKSH: Pas dy javësh fillon lufta në tërë Maqedoninë [Arkiva] – DForum

– [ Diese Seite übersetzen ]

87 Einträge – 21 Autoren – Letzter Eintrag: 13. Aug. 2003

I pyetur se ku ngelet fati i Sulejman Sulejmanit dhe Ramadan …… zezë të shpallur nga Departamenti Amerikan i Shtetit i presidentit Bush,
www.kosova.de/forum/archive/index.php/t-6717.htm

Ky është profesori Fadil Sulejmani, ideator, themelues dhe rektor i parë i Universitetit të Tetovës, që asaj pjese të viseve shqiptare, jo vetëm që ia ndërroi pamjen e jashtme, por edhe ristrukturoi fuqitë e popullit të shtypur. Ai u bë strumbullar i një epoke të re „në një cep të Ilirisë“ rreth të cilit u afruan njerëzit që dhanë dije, djersë e para për ta ngritur Universitetin. I shantazhuar, i përndjekur dhe i burgosur për shkak të këtij qëllimi fisnik, Fadil Sulejmani nuk u përkul. Ai edhe kur ishte në burg Universiteti rritej se nuk bëhej ndryshe. Kishte ardhur koha që studentët e rinj të mos „mërgojnë“ më nga Tetova e Struga, nga Kërçova e Gostivari, nga Prespa e Kumanova për të marrë dije gjetiu, por për ta marrë dhe për të rrezatuar mu aty ku i kishin trojet e veta.
Qëllimi i takimit tonë me profesor Sulejmanin, është që të dimë për rolin e mërgatës shqiptare në ngritjen e Universitetit të Tetovës, ku ai me kënaqësi flet:
Kur populli e kuptoi se themelimi i Universitetit nuk është vetëm ide, por edhe realizim i menjëhershëm i asaj ideje dha atë që mundi, e madje edhe gjakun, sado që në dorë mbante vetëm lapsin. Në ndihmë erdhi edhe mërgata shqiptare, duke ndarë nga kafshata e gojës edhe pjesën më të dhembshme të djersës. Kështu u krijua Fondi i Universitetit në Gjermani, ku secila markë që u dha u menaxhua si duhet përmes llogarive bankare dhe u bart në mënyrë transparente drejt Universitetit. Por jo vetëm kaq. Për fillim, disa nga mërgimtarët lëshuan edhe shtëpitë e tyre për lokalet e Universitetit, pa asnjë kompensim, madje me vite të tëra. Ata kanë luajtur një rol me rëndësi jetike në financimin e punës së Universitetit i cili funksionon edhe sot. Falënderimi ynë u takon atyre që ndanë kohë, para e mund të madh që kur të kthehen në vendlindje, Tetovën ta shohin ndryshe, ose njësoj si i shohin qytetet europiane, me Universitet.
Duhet të shtojmë këtu se një pjesë e tetovarëve të mërguar, janë pikërisht shokë fëmijërie me profesor Fadilin, por ata nuk patën mundësi të shkolloheshin, se pushteti maqedon i kohës, në Malësinë e Sharrit, shtrihej vetëm për të marrë taksa dhe për ta mbajtur të shtypur ndërgjegjen kombëtare shqiptare, për ta ngulfatur rrugën e dijes.

…………………………………………………………….

Die Sulejamni sind die PR Strategen (neben Idaqet Beqiri und ziemlich viel Hirnlosen jungen Dummköpfen, welche den gesamten Blödsinn in alter arachischer Plünderung- Raub  und Mord Traditions von diesen Leuten lernen.) der bei der UN registrierten AKSH – ANA, wo die Universität Tetova nur den Anstrich mit Titeln gibt, für ihre Mafiösen Geschäfte! Diese Gruppe will Hitlers Gross Albanien wieder errichten und Freie Fahrt für Drecks Geschäfte zu haben und deshalb auch die Theater Show, für das Shengin Visa. Die AKSH-ANA wurde durch den UNMIK Chef Michael Steiner,  als kriminelle und terroristische Organisation bei der UN registriert und damit ein Einreise Verbot in die USA, EFTA und EU Staaten gekoppelt, wie die Beschlagnahme von Bankkonten.


F.B.K.SH. - Logo; Quelle: F.B.K.SH. - Homepage

Die Kameraden sind so stolz auf ihre Heldentaten, das man so seine kriminellen Geschäfte tarnen kann, das sie es auch noch veröffentlichen. Denn nach deren Ehren Begriffe, ist man so ein Held,wie die Clans zu Macht und Geld kommen.

NUK KA NDONJË MODEL TIPIK
PËR BIZNESMEN TË SUKSESSHËMFARUK TASHOLLI

ME TETOVARËT NË GJERMANI

UDHËRRËFYESI SHPIRTËROR
MULLA JAKUP ASIPI

Shqiptarët e mërguar në Leverkuzen të Gjermanisë, me pietet e kujtojnë bashkatdhetarin e tyre mulla Jakup Asipin, i cili pas dijeve të fituara në shkollat e larta fetare, zgjodhi shërbimin në mërgatë. Ai ishte udhëheqësi shpirtëror i shqiptarëve në Leverkuzen që jo vetëm se bëri shërbesa fetare, por njerëzve në hall iu gjend në çdo hap, duke ua plotësuar atë boshllëkun shpirtëror larg familjes. Për të nuk ka vetëm fjalë të mira, por edhe reflektim krenarie, që shumë njerëz e kishin pranë, kishin kuvenduar dhe kishin marrë dije të gjera prej tij. Edhe pse ai me urdhërin e Zotit ka ikur në botën e përtejme, kujtimi për të është i gjallë dhe në çdo hap, ndjehet vepra e tij fetare e atdhetare ndër mërgimtarët e Leverkuzenit.
Jakup Asipi është i lindur më 1951 në fshatin Sllupçan të Kumanovës, ku edhe e kreu shkollën fillore. Pas një pauze disavjeçare, për shkaqe ekonomike, u detyrua të punojë si bujk, veprimtari kjo prej nga familja e tij e siguronte ekzistencën dhe mbijetesën në atë tokë shqiptare shpesh të tronditur nga vërsuljet e fqinjve me pushtet në dorë. Në moshën 24-vjeçare, i etur për dije dhe me besim e dashuri tek Perëndia, udhëton për në Damask të Sirisë, për ta kryer shkollën e mesme, e më pastaj Fakultetin e Tefsirit (Komentimin e Kur’anit) ta vazhdojë në Kajro. Pas mbarimit të studimeve vazhdon edhe më tutje vitet e mërgimit, por si shërbyes i devotshëm i Zotit dhe njerëzve të vet të mërguar, duke u ndalur për disa vjet imam në Leverkuzen të Gjermanisë. Në fillim të viteve nëntëdhjetë kthehet në vendlindje ku veprimtarinë e tij, si imam, e vazhdon në xhaminë e fshatit të tij të lindjes. Në fillimin e vitit 1994 hapet radiostacioni i parë në Kumanovë me emrin simbolik Radio Zëri i Kumanovës. Po nga valët e këtij radiostacioni filloi të jehojë edhe zëri kumbues dhe me fjalime domethënëse i mulla Jakup Asipit. Një natë, duke dalë nga lokalet e Radios, kapet nga njerëzit e sigurimit të asaj kohe, nën udhëheqjen e Lubomir Fërçkovskit, ku dërgohet në stacionin policor të Butelit në Shkup. Aty mbahet plot 48 orë dhe maltretohet nga shumë inspektorë të sigurimit. Përpos nxënësve, studentëve e intelektualëve të tjerë, edhe ai hyri në vargun e atyre njerëzve që arrestoheshin në të ashtuquajturat biseda informative të sigurimit shtetëror. Pas asaj kohe çdo hap i tij ka qenë i përcjellë, derisa filloi lufta në Kosovë. Ai me bashkëfshatarët e tij dhe me kryetarin e atëhershëm të komunës së Likovës, Vaid Sahiti, ka pritur mbi 40.000 refugjatë kosovarë të dëbuar nga trojet e tyre nga makineria ushtarako-policore e Serbisë. Bashkërisht kanë organizuar pritjen dhe vendosjen e tyre nëpër familjet shqiptare të Kumanovës dhe fshatrave të shumta shqiptare të asaj ane të Karadakut.
Në mesin e vitit 2000 mulla Jakupi definitivisht i ndërpreu kontaktet me qytetin sepse ministri i brendshëm Pavle Trajanov kishte lëshuar aso kohe fletarrest për të. Në trevat e Kumanovës, qysh në shtator të atij viti filloi të flitej se po formohej Armata Kombëtare Shqiptare. Me sulmin e parë, të 22 Janarit 2001, në Tearcë të Tetovës doli në shesh Armata Kombëtare Shqiptare. Filluan përgatitjet edhe në Komunën e Likovës për një hap vendimtar në ndryshimin e pozitës politike të shqiptarëve në Maqedoni. Në këto rrethana vendimtare nuk mund të rrinte anash as Jakup Asipi. Pas disa muajve me transformimin e AKSH-së në UÇK dhe nga lëshimi i pozicioneve të UÇK-së nga kalaja e Tetovës UÇK-ja fillimisht do të tërhiqet në Tanushë, Brezë, Malinë dhe Goshincë. Në fund të Marsit 2001 komandantët e lavdishëm të UÇK-së Fadil Nimani tash dëshmor, Jetulla Cari, Sami Ukshini dhe shumë të tjerë fillimisht do të stacionohen në shtëpinë e Jakup Asipit. Në atë shtëpi do të formohet shtabi i parë i UÇK-së për Komunën e Likovës. Aty mulla Jakup Asipi u bë pjesë aktive e luftës së UÇK-së, si në aspektin frontal edhe në atë të logjistikës. Pas mbarimit të luftës zgjidhet edhe myfti i qytetit të Kumanovës. Ai, si njeri i kombit dhe i fesë, ka mbetur yll i pashuar si dijetar, luftëtar dhe humanist i dalluar. Humbja e jetës së tij në aksident komunikacioni në vitin 2006 nga njerëzit ku jetoi e veproi, por edhe nga ata që përmes tij dëgjuan edhe zërin e Zotit u përjetua rëndë. Por kujtimi për të mbeti i paharruar.

Infos aus diesem Poeticforum aus Tetova

wo ein Agim Gashi Administrator ist. Der Name Gashi kommt sehr oft vor und gehört zu einer der berüchtigsten Heroin und Drogen Clans im Kosovo ebenso.

Der Staatsanwalt von Durres, wo man ja Hotels illegal am Strand gebaut hat, nahm schon 2004 Gangster aus Mazedonien fest, welche Dritte über den Durres Hafen schleusen lassen wollten.

Ausschnitt:

Mazedonischer AKSH – ANA Gangster festgenommen: Besnik Demiri

Das Ganze läuft bekanntlich zur Tarnung als Freiheits Kampf für ein Vereinigtes Albanien.

Ist wohl der neueste Propanda Sport der Radikal Albaner, so ihre Mafia Geschäfte zu tarnen,

Mbetet në burg trafikanti maqedonas

Gjykata liron 11 klandestinët

Durrës-Burg pa afat, ka qenë masa e sigurisë e vlerësuar dje nga gjykata e Faktit Durres për trafikantin nga Maqedonia Besnik Demiri, i cili është arrestuar ditën e martë nga policia portuale, nën akuzën e trafikimit të klandestinëve drejt Italisë. Dje Demiri ka dalë para togave të zeza, bashkë me 11 klandestinët, dukie dëgjuar fillimisht akuzen nga prokurori i çështjes Ferdinand Elezi.

Der Gründer der selbst ernannten Uni Fadil Sulejamni, kam wie Andere auf die Einreise Verbots Liste der EU, Amerikaner und EFA Länder usw.. Eine Nebenstelle der auf der UN Liste stehenden Terror Organisation AKSH – ANA usw.. wo ja etliche Mazedonier ebenso überall beim Verfassungschutz erfasst sind. Die Verbindung ist vor allem eindeutig, weil aus Mazedonischen Quellen inklusive Interview

Die Ehefrau Guler Sulejamni wurde letzte Woche verhaftet, wegen Produzierung von Tausenden gefälschter Diplome der Tetova Universität, wie Balkaninsight.

Guler Sulejmani, 46, now faces criminal charges for fraud and forgery after the police found forged signatures and stamps of the university dean and several other professors on the forged diplomas, Macedonian police said.

According to the investigation, the “instant students” paid different amounts for their certificates depending on the grade average they wanted. The fee varied from €2,000 to €7,000.

The police say Sulejmani counterfeited at least 21 diplomas between 2003 and 2008. She is also suspected of forging passed exams in original student record books.

“She had access to the premises of the Tetovo University where she unlawfully obtained the diploma certificate forms as well as the forms for passed exams,” the interior ministry reported.

Sulejmani became known to the Macedonian public several years ago when she forcefully entered the university premises by claiming that she was the owner of a university building that was previously used by “Tetovo Tabak”, a tobacco company.

The police then detained her in relation to several thefts of “Tetovo Tabak” property. She claimed that she was the majority owner of the formerly state-owned company.

“By a court order, the police searched the premises of “Tetovo Tabak” and found large quantity of record books, diplomas and other documents. The investigation has shown that these documents were forgeries,” the police said.

http://www.balkaninsight.com/en/main/news/26464/

Destani, finanziert die Renovierung und den Bau einer neuen Schule im Tetova in Mitten des Neu Bau Gebietes. Der auf der UN Terror Liste stehende Mafiosi und Verbrecher Fadil Sulejmani spricht natürlich auch dort, wie im TV  Interview am Schluß, zu sehen ist. Der Verbrecher verkauft bekanntlich sogar gefälschte Uni Titel a.a. an 11 Albanische Abgeordnete, obwohl er keine Fakultät dafür hat. (Bekannt aus der Albaner Presse, im FAlle des Gesundheits Ministers Nard Ndoka, der dann in 2008 deshalb zurücktreten musste – 2009 wurde sein Partei Vertreter in Nord Albanien Alex Keka in die Luft gesprengt) Fadil Sulejamni spricht am Schluß der Veranstaltung.

Hapja e shkolles Tetove – Donacion nga Familja Destani

http://www.mefeedia.com/watch/24651364

Andere Firmen aus Tetova sind Weltweit tätig und das mit den normalen Problemen, welche bei Auslands Einsätzen und im Service pasieren!

Auch hatte das Unternehmen das Abwasser nur wenige Kilometer entfernt auf Felder verrieselt. Das sei zwar nicht verboten, so das Verteidigungsministerium. Doch das Kontingent musste den Vertrag mit Ecolog kündigen und den Auftrag neu ausschreiben. Der neue Dientsleister wurde dann – Ecolog.

http://www.meinpolitikblog.de/2010/03/07/

Destani Tetova

Limousine des US Mafia Clans Gambino mit Phantasie Nr. Schild in Durres Albanien! Der Inhaber spielte eine Schlüssel Rolle bei den mit Bin Laden inzenierten Terror Anschlägen der Albaner Mafia im Raum Tetova in 2001. Dort taucht die Limousine wieder bei Festen der Albaner auf bei youtube. ab 1:25 hier natürlich die US “aracinovo” Terroristen

http://www.youtube.com/watch?v=Ct4eWcHWIG8 Süd Durres, wie auch Golem, Plepa ist heute Kernstück aller Albanischen Mafia Clans.
Die Limousine taucht bei der Jahres Feier u.a. in Tetova auf bei youtube, als zentraler Pukt eines Auto Konvois. An der Antiken Stadt Mauer steht noch das weisse Lokal der Tetova Mafia, was schon in 1993 illegal dort gebaut wurde. ca. 2003 wurde es abgerissen, weil es auf Antiken Gelände stand. Die Tetova wie die Kosovo Mafia, baut irgendwo wild herum gerade im Raum Durres auf fremden Grundstücken, was Alles über die primitiven Balkan Taliban sagt, welche sehr verhasst in der Durres Bevölkerung sind, wegen ihren Verbrecher

Noch ein Artikel anscheinend aus Serbien:

http://www.mondo.rs/s162036/Info/Svet/Ekoloski_sverc_droge.html

Balli  Kombetare

Es sind direkte der Faschistischen “Balli Kombetare“, welche Partner im 2 WK, war der faschistischen Achsen Mächte. Viele von diesen hoch kriminellen Gestalten, kamen schon in Albanien ins Gefängnis, wegen Drogen- Waffen- und Menschenhandel.
Koco Danay
Koco Danay, selbst ernannter Wissenschaftlicher Instituts Leiter, Faschist und Berater von prominenten Verbrechern, wie die Ex-PM von Albanien: Fatos Nano, Ilir Meta und dem etwas Geistig behinderten Panteli Majko. Alle sind gut dokumentiert, direkt in den Drogen Handel, wie auch Geldwäsche über Immobilien und Land Diebstahl verwickelt.

http://www.albania.de/alb/index.php?p=2258

Advertisements
Posted in: Balkan